Cabaran 30 Hari | Hari #30 : Perkara yang dibanggakan dalam tahun ini



Bangga apabila mencapai suatu kejayaan.
Bangga apabila mendapat kepuasan di atas usaha kita.
Bangga apabila usaha kita dapat pujian dari orang lain.

Banyak perkara yang boleh kita banggakan. Cabaran untuk hari ini adalah perkara yang membanggakan diri cheq. First sekali, cheq bangga apabila saja baru melangkah masuk ke dunia blog ni, dah terima banyak award dari rakan-rakan blogger. Award apa tu???...Liebster award la

Selain tu cheq juga bangga sebab dapat menyelesaikan cabaran ni dah 30 hari walaupun kadang-kadang tak larat nak perah otak.

Bangga dengan si kakak dinah kat sekolah sebab menunjukkan prestasi yang sangat bagus dalam pelajaran.

Bangga dengan si adik diyanah yang dah pandai berkawan dan dah tak malu nak bertanya. Sebelum ni memang payah nak bercakap, mulut tu macam ada emas.

Bangga dengan si baby damia yang dah mula pandai cakap. Pandai cakap loghat klate lagi...

Bangga semuanya la !!!!

##cabaran30hari
#kelabbloggerbenashaari

3 comments:

  1. wahh. tahniah dah tamat cabaran 30 hari. hehe. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kihkihkih...seksa jugak nak habiskan 30 hari ni

      Delete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.