Cabaran 30 Hari | Hari #17 : 5 Perkara yang dirindui

Cabaran hari ini. 5 perkara yang dirindui. Apa saja yang dirindui. So, inilah jawapan saya. Sudikan lah baca.



1. Zaman kanak-kanak
Zaman kanak-kanak la yang paling best. Takyah pikir apapun, tahu main ja. Makan pakai dah tersedia. Rindu giler zaman tu.

2. Time mengandung
Time peknen adalah masa untuk bermanja-manja dengan cik husband. Time tu nk apa, nk makan apa, sedaya upaya dia tunaikan. Sekarang ni tak sempat dah, sibuk dengan anak-anak.

3. Baru lepas bersalin
Rindu bau baby. Nikmatnya lepas bersalin. Ni yang tak sabar nak mengandung lagi ni.

4. Rindukan arwah adik
Dah 3 tahun arwah pergi. Rindukan gurau senda dia, kemanjaan dia, sifat caring dia sampaikan semua budak-budak sukakan dia. Al-fatihah untuk arwah adik lelaki saya yang sorang ni.

5. Rindu emak dan ayah
Of course rindukan saat-saat bersama emak dan ayah. Baru 2 minggu tak jumpa dah rindu giler ni. 

Done!! 


#cabaran30hari
#kelabbenashaari

6 comments:

  1. betul, mamamyja pon rindu bau baby... yuhuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baby saya dh besar, ada bau masam-masam skit.hihihi

      Delete
  2. eh sama laa kita rindu bau baby...mak-mak memang rindu bau baby aje gaknye ek..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rindu gilerrr...ni yg tak sabar nak baby lagi ni, hihihi

      Delete
  3. rindu sy tak? hehe. sory lama x dtg. sekali dtg sy serbu habis habisan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rinduuuu...kalau akak rindu budak, akak terjah ja blog budak ni..hehehe

      Delete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.