Cabaran 30 Hari | Hari #29 : Bunga Kegemaran dan Ertinya



Wanita semestinya sukakan bunga. Bunga yang cheq suka, opkos la bunga ros yang berwarna merah menyala. Nak plak time study dulu tiap-tiap tahun pada hari Friendship gitu la, cheq akan dapat bunga ros merah plastik dari secret admiret cheq. Tak tahu sapa yang bagi, cheq selalu duk meneka-neka siapakah gerangannya. Tapi tahun terakhir cheq dah tak dapat, so kompom la secret admirer cheq tu senior daripada cheq. Tapi nampak sangat dia tak ikhlas nak berkawan dengan cheq, kalau tak tentu dia dah perkenalkan dirinya. Biarlah, dia sendiri yang rugi....(ayat terlebih poyo)



#cabaran30hari
#kelabbloggerbenashaari

11 comments:

  1. wahhh...ada secret admire gituuu ^^

    ReplyDelete
  2. hihi... untungnya ada secret admire... cheq sampai laa ni takdaq secret admire... kalau ada silap kena parang dengan hasben... wuahahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...dulu punya cerita. Sekarang ni asyik duk berkepit ngan husben ja, sapa berani nk admirer...

      Delete
  3. amboi tiap tahun..
    org kate ayu ni tangan panas
    tak boleh btl pegang bunga
    eheehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la kita, dapat pegang bunga plastik jer...

      Delete
  4. wah ada secret admire...dia malu2 kucing tu mama..hehehhe ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sampai sekarang tak tahu sapa dia tu, kisah lama tu...;-)

      Delete
  5. Tak gentle r SA tu. hehe. Sy xde feeling dgn bunga la kak. Kalau kena cabaran ni xtau nak buh apa. Buh bunga raya ja la kot. Hehe

    ReplyDelete
  6. alahai, romantiknya si forever secret admirer tu. mungkin dia segan kot. hee

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.