OFF DUTY



Selesai on duty 24 hours...
Dalam kepala otak ni pikir nak tido jer...
Selesai hantar kakak ke sekolah, adik ke tadika dan baby dh ke taska..
Balik rumah, kemas rumah..basuh kain baju..
Cik husband dah siap-siap belikan sarapan untuk cheq...
Dia memang dah tahu kegemaran cheq...nasi kak wok.
Taknak tulis banyak-banyak dahhhhh....
Nak tido ni...

8 comments:

  1. Selamat tido..
    Zzzzzz..
    Nasi kak wok? Tak pernah dgr.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah puas dh tido siang tadi...
      Nasi kak wok ni kat kelantan je yang ada. Nk rasa kena datang kelantan.

      Delete
  2. Selamat berehat fresh semula lepas tu :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah selamat berehat dan dah start keja pn...;-)

      Delete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.