Day 7 : A Song That You Hate

Disebabkan saya sangat tidak suka a.k.a benci lagu ni, maka cheq tidak akan biarkan lagunya berkumandang dalam blog cheq. Muka dia pun cheq haramkan ada dalam blog cheq... sori la pada peminat-peminat fanatik dia..

Sebab apa cheq benci lagu artis ni. Ntah le...1st time dengar pun dah geli tekak, loya nak muntah. Nak plak sekarang artis ni banyak kontroversi yang tak baik. Pakaian pun tah apa-apa tah. Pakai seluar sampai terlondeh ke peha... (trend la kononnya)

Inilah artis dan lagu tersebut..
Justin Bieber - Baby
Paling benci part corus...baby, baby, baby oooo...baby la kau 
Serabut oooo kalau dengar lagu ni, cepat-cepat tukar channel radio.

Jangan kata cheq jeles plak dengan dia...
Sapa la dia ni, cheq nak jeles...
Hahaha...


8 comments:

  1. hahahha kesian die taw kena banned lagu die hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe....mmg takleh terima lagu dia ni.

      Delete
  2. Haha sama la kak. Menggelejat ja tgk dia nyanyi. Tarik seluaq kang baru tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Opsss...nanti nampak apa yang tak sepatutnya nampak...;-)

      Delete
  3. Sis Jm suka semua lagu daru maher zain tp lagu yg hate x de rasanya hikss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pn suka gak lagu-lagu Maher Zain. Terbuai-buai dengar suara dia kann..

      Delete
  4. hehehe... kelakar tul.. tp KM pun memang tak minat dengan mamat ni... huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. KM pn setuju ngan saya jugak...give me 5.

      Delete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.