Cabaran 30 Hari | Hari #5 : 3 perkara yang ingin katakan kepada bekas kekasih

Aduhhhh, memang payah cabaran harini...
Sebabnya cheq tak pernah kena putus cinta tapi mintak putus tu ada la...
Rasanya bila dah putus tu, happy gilerr...
Takda la sampai nk frust menonggeng..
Tapi disebabkan cabaran ni, kepala otak ni kena ligat berpikir jugak la...

3 PERKARA YANG INGIN DIKATAKAN KEPADA BEKAS KEKASIH


1. Saya boleh hidup bahagia tanpa awak.
Cettt, time minta putus..dia siap doakan cheq ni takkan dapat kebahagian. Ingat dia sorang yang boleh membahagiakan kita. Kalau setakat bahagia dengan duit ringgit tapi hati sakit jer, blah le... alhamdulillah, sekarang ni walaupn tak semewah mana, cheq dapat kebahgiaan tu dengan family cheq.

2. Semoga awak bahagia macam saya.
Kalau tengok dia masih terumbang-ambing, kesorangan..perangai pn cam dulu jugak, bagi ayat yang power sikit..."saya doakan awak semoga bahagia macam saya". Hehehe..mesti dia makan hati.

3. Jangan awak buat dia macam awak buat kat saya.
Tolong hormati hati seorang wanita. Wanita mudah memaafkan tapi sukar untuk melupakan...

Fuhhhh.... selesai jugak cabaran ni. Beberapa kali draf, delete...
Jumpa lagi di cabaran esok.

#cabaran30hari
#kelabbloggerbenashaari

12 comments:

  1. Hihi...mencabar kan.cabaran hr ni..jom singgah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. ..betul2 mencabar tp entah ex tu baca ke idak.

      Delete
  2. gud luck...
    cari idea kt blog awak ;)

    ReplyDelete
  3. peehh..padan muka EX tu..hahahaa...

    singgah n komen di site saya gak!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dia boleh baca entry ni lagi best...hehehe

      Delete
  4. Hehe. Kak sy tak pernah rasa semua tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa...dik budak, cinta monyet je ni. Takde la berjanji sehidup semati, tu yg takde frust sgt...;-)

      Delete
  5. ahahaha..sbb tu akak JM x berani sahut cabaran 30 hari ni sbb mmg x pernah bercinta sehingga sekarang do kalau nk jawab soalan berkaitan bekas kekasih..mmg ZERO lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...putus cinta. Salah satu pengalaman hidup. Tak semua orang merasainya. Pedih, perit, terluka semuanya ada. Jm kira bertuah tk rasa semua tu.

      Delete
  6. Kerana diriku begitu berharga! - kena cakap tu gak kat ex tu :))

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.