TeNaNgNyA DiKaMpUnG

Alhamdulillah..
Kami anak-beranak selamat sampai di kampung halaman tengahari semalam.
Semalam berkumpul adik-beradik bersembang sampai pukul 1 pagi lebih.
Terlebih seronok..

Pagi ni bangun pagi dengan diiringi kokokan ayam.
Diselang-seli dengan siulan burung.
Tenangnya sangat berada di kampung.






Notajarihalus : entry ni ditulis pada pagi tadi, tapi disebabkan 
internet yang slow motion sangat jadi baru sekarang dapat publish.

13 comments:

  1. seronoknya kampung ada bendang.. nampak tenang jer..

    ReplyDelete
  2. Terus SA rindu nak balik kg..kg kat mana ni?

    ReplyDelete
  3. Wah selamat bercuti akak dan family

    ReplyDelete
  4. bestnyer balik kampung ;)

    p/s:Jemput join segmen Bloglist Julai-Ogos CN yer ;) http://www.cekgunorazimah.com/2015/06/Segmen-Bloglist-Julai-Ogos-2015.html

    ReplyDelete
  5. tetiba rindu kampung kite jgk..huhuhu

    ReplyDelete
  6. wahhhh.. cantiknya pemandangan.. best kan kampung dekat dengan bendang.. huhuhu.. :)

    singgah sini :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  7. seronoknya mama dapat berada kat kampung.. selamat bercuti ya..

    ReplyDelete
  8. Selamat bercuti mama :) Duk kampung memang tenang :)

    ReplyDelete
  9. aida so far x pernah jalan2 kat perlis & kedah.
    mr.asben ajak aida gi holiday ke sana end of the year.
    nanti ann share tempat2 best kat kedah & perlis ekk.
    mr.asben x nak gi langkawi (sedih aida!)...

    ReplyDelete
  10. syoknya balik kampung! dah lama x balik kampung. sobs T__T

    ReplyDelete
  11. depan sawah? sejuk mata memandang

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.