HeLo JuNe



Welcome June, please be nice to me..
Bye, bye May yang tak berapa nak produktif sangat.

Bulan lepas, hanya ada 40 entri jer.
Betapa cheq busy campur malas sesangat (takdak mood)
Entri plak banyaknya entri join GA dan segmen ja.
Blog kengkawan pun cheq takdan nak terjah 
Semoga bulan ni penyakit malas cheq tu tertinggal di bulan Mei.

Notajarihalus : mood nak bercuti dah tiba.

20 comments:

  1. sama2 kita membendung jenayah malas. hahaha. Hello june !

    ReplyDelete
  2. Sekejap je dh june...june bulan kelahiran akak..I wish I could be more happy for this month...tp non hado..akak sibuk jugak...

    ReplyDelete
  3. hai jun..
    part cuti besttt giler kot !..

    ReplyDelete
  4. bulan 6 agaknya...Fida jadi malas tak..hehehe..wait n see

    ReplyDelete
  5. kalau dah busy dan malas, memang tak daya laa nak membanyakkan entri.. sama laa busy jugak.. baru sempat up satu entri di bulan baru..

    ReplyDelete
  6. xpe. Ibu bekerja memang gitu, ann...
    apapun moga kita sama2 blogging actively june ni ye :-)

    ReplyDelete
  7. cayok2 mama, jom kita tingkatkan entri sepanjang Jun ni.. :)

    ReplyDelete
  8. Huhuuu..
    Harap2 bulan ni tade lah buzy mane ye mama..
    keje2 jugak.. jgn lupa rest ye..

    ReplyDelete
  9. tp bulan May Mama ade menang GA..

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Mama...tag mama dekat sini ye :)

      http://norshamimi.blogspot.com/2015/06/oh-snap-its-giveaway-time-by-haziqah.html

      Delete
  11. salam ann, maaf lama tak singgah
    banyaklah tu...saya tak terlawan =)

    ReplyDelete
  12. Assalam ann,
    waaaaaa
    uols nak cotik2 june jugaks yer
    saaaaaaamaaaaaaaaa :)

    ReplyDelete
  13. xpe. buat slow2 eh mama. hehehehe. blog kami x ke mana :)

    saya klik2 nuff2 mama sekali ^^

    ReplyDelete
  14. Assalamulaikum singgah melawat mama ni

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.