CPUV JuNe - On GoiNg

 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Lamanya cheq tak kebelek cpuv nuffnang ni. 
Sebabnya cheq merajuk dengan nuffnang, kedekut sangat nak bagi cpuv baru kat cheq.
Masuk bulan June, nampaknya ada kemajuan la jugak. 
Nampak gayanya nuffnang nak pujuk cheq la tu.
Hehehe


Moga-moga lamalah cpuv ni bertapak kat blog cheq yer.
Entah bila la nak dapat cash out dan merasa duit nuffnang ni.
Kengkawan semua bila nampak iklan cheq duk menari-nari tu, tolong-tolong la klik yer.
Bulan puasa ni kalau tolong-menolong dapat pahala berkali ganda.
Hehehe.

On going :-
Glico Pocky
Cool Tea - Product Awereness
Perfecto Popcorn - Launch

7 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki, semoga terus dimurahkan rezeki yer hendaknya... In Shaa Allah, mudah-mudahan...Amin...

    ReplyDelete
  2. masyuk.. hehehe.. nanti bleh minta duit raya sket =D

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.