SeGMeN TeKa DaN MeNaNg

 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Harini terpikir pulak nak bagi hadiah kat kengkawan yang bertuah. Senang ja caranya, just teka jumlah wang syiling yang cheq tunjukkan ni.

Tak payah susah-susah nak buat entry, just tinggalkan jawapan diruang komen. Nak bagi komen banyak kali pun takpe.

Inilah duit syillingnya.

Disebabkan tabung comel cheq tu dah penuh, jadi cheq nak masukkan ke dalam akaun ja. Semuanya duit syiling ja. Ini adalah simpanan selama 6 bulan.

CLUE : lebih dari RM100 dan kurang dari RM150

3 orang pemenang yang menjawab dengan cepat dan tepat akan menerima keychain made in Kelantan setiap seorang. Kalau takde jawapan yang tepat, yang jawapannya sipi-sipi yang dijadikan pemenang. 

Segmen teka dan menang ini akan berlangsung selama 24 jam sahaja iaitu dari 20 Jun 2015 (12 tengahari) hingga 21 Jun 2015 (12 tengahari)



SELAMAT MENCUBA

notajarihalus : pemilik tabung ini pun tak tahu jumpa yang sebenarnya. last kira sebelum cuti adalah RM102++ (clue jugak ni) dan telah ditambah lagi segenggam syiling pagi tadi

26 comments:

  1. hahaha. blh banyak kan? RM 145.80

    ReplyDelete
  2. RM118 . .RM118.20 . RM 119 . RM 122

    ReplyDelete
  3. susah jugak nak guess ni kalau jawab jawapan paling hampir di kira menang tak? RM140?

    ReplyDelete
  4. terlepas segmen ni :(
    hu hu hu...

    ReplyDelete
  5. ni la teka nye
    heheh etau dah jwpn nye

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.