TeRiMa KaSiH : HaDiAh DaN HaDiAh LaGi

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Alhamdulillah, banyak jugak rezeki cheq di bulan Ramadhan ni.
Petang semalam cheq terima 3 sampul surat sekaligus.
Of course la, bila dah terima tu, tak sabar-sabar nak buka kannn...

Sampul yang pertama ni cheq dapat dari akak Kathy Rbain iaitu admin kepada Grup Mama Bloggers Malaysia (GMBM). Kenapa cheq dapat semua ni, cheq bukannya pemenang pun untuk giveaway yang GBMB anjur tu???
Kak Kathy beri kepada semua penaja atau sponsor yang telah menyediakan hadiah untuk giveaway tersebut. Semuanya dapat sijil penghargaan, button badge dan kad raya pertama cheq untuk tahun ni.
Terima kasih kak Kathy dan tahniah kepada semua penaja. Alhamdulillah, kita berjaya jugak melancarkan GA kita ni dengan jayanya.



Sampul yang kedua ni cheq dapat sebabnya cheq menjadi salah seorang pemenang untuk Giveaway By Kameq Deanna
Jeng, jeng, jeng...tengok apa yang cheq dapat ni. Ia adalah majalah Time. Lama benar cheq tak baca majalah-majalah macam ni. Dulu suka baca majalah Time dan juga Readers Digest, tapi sejak busy dengan kerja ni memang dah lupa nak membelinya.
Kalau dulu baca majalah omputih, sebelah tangan lagi pegang kamus. Sekarang ni dah senang pegang phone ja, tak paham boleh buat google translate..hehehe
Terim kasih Kameq Deanna..



Sampul ketiga ni datangnya dari blogger kita yang bernama Azlinda Alin.
Dapat kad raya yang ke dua untuk tahun ni. Yang bestnnya, tua-tua gini pun dapat duitraya lagi.
Sebenarnya cheq dapat ni sebab cheq join GIveaway Jun 2015 Oleh Bicara Mummy  yang dianjurkan oleh sis Azlinda kita ni dan cheq menjadi salah seorang pemenangnya.
Hadiah sebenarnya cheq belum dapat lagi.
Terima kasih Azlinda.




14 comments:

  1. tahniah.. bestnya dpt hadiah... nak2 dpt kad hari raya 2...

    ReplyDelete
  2. banyak juga hadiah yer...
    sekarang kalau senang guna apps cam scanner amik gambar yang ada text pastu leh asing kua text dari gmabar tu pastu copy paste dkt translator.. hehe..

    Blogwalking sini :-

    Panduan Lengkap Cara Setup Domain Dot My di BlogSpot

    ReplyDelete
  3. murah rezeki akak.. tahniah akak

    ReplyDelete
  4. banyaknya hadiah :) tahniah mama :)

    tag mama kat sini ye http://norshamimi.blogspot.com/2015/06/ga-raya-2015-blog-jaket-biru.html

    ReplyDelete
  5. Bestnya..murah rezeki..tahniah ye..

    ReplyDelete
  6. Assalam ann,
    waaaaaaaa
    bestnya
    bertingkek3 tuuu
    tahniah3

    ReplyDelete
  7. wah banyaknya hadiah.. tahniah mama..

    ReplyDelete
  8. wahh rezeki bulan pose ni ye kan
    alhdmullilah ayu pon dpt jugak sijil dari admin gmbm

    ReplyDelete
  9. banyak betul mama dpat hadiah yee.
    cer share siket haha

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.