TeRiMa KaSiH CiK MiMiE

 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Dah nak sampai ke penghujung bulan Jun, baru la nak buat entri penghargaan khas untuk Cik Mimie ni. Ni pun sebabnya cheq baru terjah blog Cik Mimie dan ternampak entri ni. Cik Mimie yang sentiasa rajin mereka sijil-sijil comel untuk top commentar di blog dia.

Alhamdulillah, setakat sekarang ni cheq memang tak pernah miss dapat sijil-sijil comel ni. Bukannya cheq ke blog dia hanya untuk dapat sijil ni tapi cheq memang suka dengan cara penulisan dan cerita-cerita Cik Mimie (bukan bodek ni). Cik Mimie pun sentiasa ja terjah blog cheq.



comel kan?? mana la Cik Mimie ni dapat idea nak buat comel gini





Inilah satu-satunya blog yang cheq masuk dalam top komentarnya. Bulan lepas memang tak produktif dalam memberi komen ni sebab busy sangat. Insyaallah bulan ni cheq bangun semula.

10 comments:

  1. Cantik e-sijil tuh... Tahniah..

    ReplyDelete
  2. wah cantiknya. kreatif betul siap buat e-sijil ehehe

    ReplyDelete
  3. tahniah kak ekin pun dapat hihihi

    ReplyDelete
  4. tahniah...
    aida ni lagi la xkan dpt sijil.
    blogging time ada time aje :)

    ReplyDelete
  5. Sama2 mama..hehehe...:) terima kasih sebab conteng2 dekat blog Cik Mimie..walaupun mama sibuk, ttp luangkan masa ke sana...:) #muahciked

    ReplyDelete
  6. tahniah mama dapat sijil daripada cik Mimie..

    ReplyDelete
  7. sy tak penah dpat sijil. kite malu lah dgn cik mimie

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.