JANGAN LEPASKAN PELUANG NI..JOM SERBU


PROMOTE | GMBM 1st GIVEAWAY 2015 | Assalamualaikum !! Alhamdulillah dengan rasa rendah diri dan besar hati,kami dari Grup Mama Bloggers Malaysia [GMBM] ingin mempromosikan segmen sulung Belog Projek GMBM iaitu GMBM 1st GIVEAWAY 2015. Kami mengalu-alukan penyertaan rakan blogger seramai yang boleh.

GMBM 1st GIVEAWAY 2015 menawarkan pelbagai hadiah yang menarik dan lumayan untuk di menangi di taja khas oleh ahli GMBM sendiri bernilai lebih dari RM 500. Memang berbaloi menyertai segmen ini.  Syarat penyertaan yang kami buat untuk segmen ini juga adalah syarat rutin setiap segmen untuk blogger.

Detail segmen : GMBM 1st GIVEAWAY 2015
  • Mula: 10 Mei 2015 [12.30 tengah malam]
  • Tamat: 7 Jun 2015 [12.30 tengah malam]
  • Cadangan entri: coypaste dari entri segmen ATAU hasilkan entri kreatif sendiri
  • Senarai hadiah
Nak JOIN? Klik Banner--------------.
.
.
.
.
.
V
http://grupmamabloggersmalaysia.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html


Segmen GMBM 1st GIVEAWAY 2015 di taja dan di perhebatkan oleh:-
Kathy,  Maria, YY, Yong, Myja, Sofu, Ida, Ann, Mieja,Fara, Sue, Fuza, Mamaniza, Hana, Aida, Mar, Khaty, Ayumie, Mila, Zana, Sally, Fiza

24 comments:

  1. InshaAllah nanti ekin join

    ReplyDelete
  2. Semoga menang dalam segmen ini :-)

    ReplyDelete
  3. dah pun join mama farhanah

    http://www.arzmoha.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  4. akan join :) Bookmark dulu.. :)

    ReplyDelete
  5. Singgah sini buat kali kedua masa falsafah terima kasih sudi menjadi top komentar bulan lepas di Blog saya

    ReplyDelete
  6. saya pun join..^_^

    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  7. camner nak joint group ni yer ;) GMBM

    ReplyDelete
  8. wah..macam menarik ni..gud luck mama :)

    ReplyDelete
  9. Assalam ann,
    waaaaaaa
    best3
    nak join :)

    ReplyDelete
  10. Follower ke #641, follow back ya http://typepedia.blogspot.com/2015/05/synthesis-development-indonesia-developer-property.html

    ReplyDelete
  11. Salam...dah follow dan mari bersegmen ramai-ramai. Semoga berjaya buat peserta.

    http://www.bloggertopstar.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  12. singgah sini Mama.. adus ketiadaan masa nak join..
    huuuurm..

    ReplyDelete
  13. join jugak....

    jemput singgah

    http://macammacamproduk.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.