HaDiAh : TeRiMa KaSiH SaLLy SaMSaiMaN DaN EyMaSu CrAfT

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Alhamdulillah, rezeki di bulan Jun. Semalam masuk ofis nampak ada parcel di celah-celah fail. Seingat cheq dah lama cheq tak beli online. Cheq pun dah tak ingat cheq ada menang apa-apa hadiah dari giveaway blog ke. Gembira???.. memang la gembira bila dapat bungkusan hadiah ni.




Tak kiranya datang dari mana pun, asalkan kat luar parcel tu nama cheq. Kat luar tu ada tertulis barangnya adalah dress. Lagi la cheq tak sabar nak buka.





Tarraaaa......cheq dapat dress dari Sally Samsaiman untuk I Love Giveaway Seindahcerita By Nieyl.
Memang sesuai sangat cheq dapat dress ni. Boleh dipakai hariraya sebab baju raya cheq memang tukang buat baju taknak ambik buat dah. Itulah jadinya bila asyik tangguh-tangguh nak bawak kain pergi kedai jahit. Nasib baik ada dress yang cantik ni. Cantik sangat.





Ini pulak hadiah dari Eymasu Craft untuk Segmen Ucapan Hari Lahir Buat Si Lala yang cheq menang. 
Sekali dapat 3 pin tudung yang comel-comel tu. Nanti raya pakai tudung lilit-lilit boleh semat dengan pin yang comel ni.

Terima kasih, arigato, syukran, toche..

11 comments:

  1. tahniah kak Ann murah rezeki tu

    ReplyDelete
  2. Tahniah An...tak rugi join segmen kan

    ReplyDelete
  3. bertuah selalu Ann masuk giveaway.
    tak boleh lawan la Aida ha ha ha :)
    tahniah ekk...

    ReplyDelete
  4. Tahniah mama :) Cntik dresss tu :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. tahniah mama..

    ReplyDelete
  6. Assalam ann,
    nice dress tu kan3
    tahniah naaaaaaaaa

    ReplyDelete
  7. mencurah2 btl rezeki mama ann kan
    tahniah kak

    ReplyDelete
  8. hamboiii bnyak betuk entri hadiah ni.kite jeles ni mama haha gurau
    rezeki akk kan,alhamdulillah

    ReplyDelete
  9. Sally baru nampak entry ni..hehehe...tahniah! :D

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.