HaDiAh DaRi MoThEr's Day GiVeAwAy By AniL WaNinA

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Pagi tadi, duk scroll gambar dalam telefon terjumpa gambar ni. Dah lama rupanya cheq dapat hadiah ni. Tudung ni pun cheq dah pakai berulang kali dah. Melaram balik kampung haritu.


Ini adalah hadiah dari giveaway yang cheq join iaitu Segmen Mother's Day Giveaway By Anilwanina. Suka cheq dengan tudung ni sebabnya kainnya lembut dan mudah dibentuk. Bidangnya yang besar dan warna yang cantik. Yang paling penting tak payah nak seterika. Yang tu cheq paling suka.

Terima kasih Anil.

12 comments:

  1. Tahniah mama. Cantik tudung tu.

    ReplyDelete
  2. Wah..seronok kan mama dapat hadiah..tahniah ya..murah rezeki mama

    ReplyDelete
  3. Tahniah mama..Cik Mimie pun dapat jugak :)

    ReplyDelete
  4. Assalam ann,
    tahniah3 rezeki alhamdulillah

    ReplyDelete
  5. bertuah badan.. tahniah mama !

    ReplyDelete
  6. ahh.. seronok laa..cantik pulak design nya..

    ReplyDelete
  7. tahniah mama.. cantik tudung tu..

    ReplyDelete
  8. tahniah kak Ann tudung akak. bgi ekin tak pakai lg huhuhu

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.