RaMaDHaN DaH TibA

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 




Kepada kaum Muslimin dan Muslimat di mana saja berada, cheq dan keluarga menyampaikan ucapan Selamat Menunaikan Ibadah Puasa Ramadhan pada esok hari. Semoga amal ibadah kita di bulan suci tahun ini diterima Allah SWT sebagai amal soleh.

Bagi kita yang menunaikan ibadah puasa, semoga puasa tahun ini benar-benar membuka pintu hati dan pikiran dalam menghadapi bermacam-macam liku kehidupan. Juga membawa keberkatan, ketenteraman dan kedamaian hati, sehingga mampu meningkatkan kepekaan hati nurani kita kepada sesama manusia.

Dengan ini cheq memohon maaf zahir dan batin sekiranya ada hati-hati yang terguris dengan penulisan atau perbuatan cheq ni.

Kosong -Kosong


15 comments:

  1. alhamdulillah...selamat menyambut ramadhan al-mubarak..

    ReplyDelete
  2. Salam Ramadhan..semoga diberi kesihatan untuk menunaikan ibadah berpuasa ^_^*

    ReplyDelete
  3. Selamat menyambut ramadhan mama. Minta maaf dr sue juga ye mama :)

    ReplyDelete
  4. salam rabu mama..
    zaza pun nak ucap selamat berpuasa esk hari.. sama2 kita menunaikan dgn hati yg ikhlas. smoga ibadah kita diterima ALLAH swt. Aamiin.

    ReplyDelete
  5. Nice entry..=) Jemput join my simple segmen if nak saya datang blogwalking lagi.. Ngee.. http://www.aimisyahirah.com/2015/06/segmen-blogwalking-ramadhan-bersama.html

    ReplyDelete
  6. Selamat berpuasa mama3farhananh..

    ReplyDelete
  7. maafkan Eyda jugak kalau ada salah dan silap sepanjang kita berkenalan nih..

    ReplyDelete
  8. selamat berpuasa ann.
    moga kita sama-sama mendpt keberkatan Allah :)

    ReplyDelete
  9. selamat berpuasa untuk Mama sekeluarga..

    ReplyDelete
  10. salam ramadhan dan selamat berpuasa Ann

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.