MeMcAri TuAnnYa

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Alhamdulillah, baru ja selesai poskan hadiah-hadiah untuk pemenang segmen cheq.
Selagi tak poskan, selagi tu la cheq tak senang duduk.
Tengahari tadi cheq dapat alamat terakhir dari pemenang cheq.
Terus cheq siap-siapkan hadiah ke dalam sampul.
Dan petang ni dah masuk dalam tong merah.
Esok, insyaallah sampul-sampul ni akan terbang mencari tuannya.




Diharapkan para pemenang semua bersabar menanti kehadiran hadiah yang tak seberapa ni.
Kalau dah dapat nanti, calling-callinglah cheq bagitau hadiah dah sampai.
Kut-kut ada rosak ke, bolehlah cheq gantikan.

Terima kasih sudi join segmen kecik cinonet cheq ni dan tahniah kepada semua pemenang.

14 comments:

  1. Alhamdulillah lega hati bila urusan pos dah selesai ^^

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, tahniah utk semua pemenang...;-)

    ReplyDelete
  3. nampak nama kita hihihi... insyaAllah dapat ni ekin trus msg kak ann

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..terima kasih..:)

    iNsyaAllah..akan inform nnt..:)

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat semua pemenang..sabar menanti..hehe

    ReplyDelete
  6. Moga selamat sampai kepada penerimanya.

    ReplyDelete
  7. Assalam ann,
    wee
    bestnya
    tahniah kepada bakal2 penerima itu :)

    ReplyDelete
  8. alangkah best nyer kalau salah satu tu milik aida :)

    ReplyDelete
  9. tahniah buat semua pemenang..

    ReplyDelete
  10. blm penah dpt adiah dari mama ann lagi
    hehehhe

    ReplyDelete
  11. kak Ann hadiah belum dapat lagi la.. tertunggu gak ni....

    ReplyDelete
  12. kak,hadiah kite tak sampai pun hahahaha

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.