MaBuK GiVeAwAy

 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 




Tetiba pulak pagini mabuk nak join giveaway.
Nampaknya bulan ni memang banyak betul giveaway yang dianjurkan.
Semoga semuanya bertambah murah rezeki dan harapnya ada rezeki cheq jugak.

Cheq pun masih dalam mood bercuti.
Pagi-pagi ni takde kerja apa nak dibuat, jadi skodeng blog la.


Pagini saja ada 5 giveaway yang cheq join.
Cikidout...sapa-sapa yang join pun boleh refer kat sini.

Raya Giveaway By Sally Samsaiman

Giveaway Ramadhan By YanieYusuf

First Giveaway By Cik Itah l ramaramapendek

Riang Ria Aidilfitri 2015 By Yaya Cendana

Giveaway Kat Raya 2015 By Kathy R'Bain & Cik Akak




14 comments:

  1. good luck mama
    mood mama sama ngan kita
    high 5 ciked:)

    ReplyDelete
  2. Assalam ann,
    he3
    karusukan yang insyaAllah membawa rezeki gitew :)

    ReplyDelete
  3. good luck mama.. banyak tu giveaway yang mama join.. Eyda kalau yang simple2 join.. yang banyak syarat tu ambik masa jugak laa nak join..

    ReplyDelete
  4. Belum mabuk lagi.. Xde mood nak join.. Hehe

    ReplyDelete
  5. Good luck mama. Ada masa nnt sue join.

    ReplyDelete
  6. semua da ada dlm list aida.
    esok in shaa Allah baru join.
    aida da mabuk giveaway 1-2 minggu ni :)

    ReplyDelete
  7. Hehehe...nanti Cik Mimie join semua tu :) gudluck mama

    ReplyDelete
  8. good luck. inshaAllah nanti ekin join kak

    ReplyDelete
  9. rajinnya Mama.. hehehe bagus2.. support segmen kawan2..

    ReplyDelete
  10. kalau join dan asyik menang...JM pun masuk gak hikss

    ReplyDelete
  11. akk selalu mng, jelesssss hihi
    semoga akk akan terus menang ;)

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.