KRIK...KRIK....

Hai....

Dah lama sangat tak update blog ni.
Nak mula tulis apa pun dah tak tau.
Saja nak try laptop baru ni...
Laptop lama tapi baru keluar wad.
3 bulan duk dalam wad, nasib baik teringat, tu yang boleh pi ambil balik.
Kalau tak pakai burn ja la laptop ni...

3 bulan jugaklah blog cheq ni berbunyi..
Krik....krik....krik....
Selepas ni tak tahu bape lama pulak cite baru cheq nak menulis.

Bye, nak berblogwalking dulu..

Hasil carian imej untuk gambar cengkerik

3 comments:

  1. selamat kembali kak ana.. hihihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tahu bapa lama pulak ni kembalinya XD

      Delete
  2. :-)
    sebab tu la ekk x naik kat reading list aida.
    blog bercoti...

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.