SAMBUTAN HARI LAHIR DI OFIS

Assalamualaikum

Setiap bulan, cawangan cheq akan meraikan besday girl dan besday boy di ofis. Mestilah ada kek. Selalunya kita akan buat waktu tengahari, jadi terus jamuan untuk makan tengahari sekali.





Bulan lepas tak sempat buat sebab banyak sangat lawatan dari luar datang ke Kota Bharu ni. Jadi untuk majlis bulan ni, digabungkan besday girl dan besday boy untuk bulan September dan November.



Bulan ni, bos cheq bermurah rezeki nak hadiahkan pembakar roti dan biskut untuk setiap ofis. Ada makna tu sebenarnya. Supaya kitaorang tak hilang selalu, kononnya nak cari makan kat luar.




Walaupun hanya sekali dalam sebulan untuk berkumpul macam ni, tak semua dapat hadir. Ada yang bicara di mahkamah, ada yang pergi tempat kejadian, ambik statement, buat tangkapan..memang jarang sangat dapat berkumpul semua sekali.

Selesai makan-makan, semuanya akan sambung kerja semula. No excuse..

9 comments:

  1. hihik bestnya dapat makan kek !!!!

    ReplyDelete
  2. meriah.teringat dulu2 zaman kerja kat tempat lama.diorang pun rajin buat sambutan birthday tiap2 bulan.walaupun simple je sambutannya tapi meriah.

    ReplyDelete
  3. wah, dapat mkn jamuan dah cukup bersyukur, macam-macam ada:)

    ReplyDelete
  4. best nya makan ramai2..makan free..heheh

    ReplyDelete
  5. time2 cenggini syiok.. makanan banyak =D

    ReplyDelete
  6. meriahnya best ada jamuan mkn

    ReplyDelete
  7. Seronok. Sesekali lepak and x diskus pasal keje kan.
    makan2. Borak2. Gelak2...

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.