I'M BACK

Assalamualaikum semua...

Perghhhh...rasanya lama sangat blog ni terbiar. Nasib baik la blog ni takdak perasaan, kalau tak dah lama dia lari tinggalkan cheq. Rasanya inilah entri pertama cheq untuk tahun 2016. Sat noooo.. nak check bila last cheq coret cerita cheq kat sini.

Entri cheq yang paling last.


Tu dia...last sekali 19 Disember 2015. Dah lebih 3 bulan pun. Sebenarnya banyak cerita nak tulis. Cerita pasal percutian tahun 2015 pun belum habis lagi nak bagitau, tup-tup tahun 2016 ni cheq dah cuti balik. Mood nak menulis tu dah terbang bersama angin lalu. 

Tahun baru ni cheq dapat bos besar baru lagi. Baru masuk 5 tahun cheq kat sini, dah 3 kali bertukar bos. Baru nak faham peel bos lama, datang bos baru yang lain plak peelnya. Yang paling serabutnya cheq tiba-tiba plak dapat anak tiri segera. Anak tiri yang tak makan diajar. Sebaik-baik cheq ni memang orang tak pernah dengar cheq maki hamun, tapi bila berdepan dengan perangai anak tiri cheq ni, memang segala mak pak maki hamun cheq terkeluar. Cukup....dah tak mau cakap pasai dia. Pasai dia cuti cheq kena potong. Dah besaq panjang pun nak minta kita jaga lagi.

Opsss...termengadu kat sini plak. Macam-macam lagi cerita akan dipahatkan kat sini. Tunggu kesinambungannya nanti.

Sehingga kita bersua lagi. 😁😁😁

8 comments:

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.