BUKU CATATAN DAH PENUH


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة



Belum cukup setahun lagi, buku catatan cheq dah penuh. Buku ni la cheq catat untuk semua jenis mesyuarat. Pergi kursus pun bawak buku ni. Kadang-kadang kira hutang pun pakai buku ni jugak.
Paling banyak yang ada dalam buku ni adalah lukisan. Mana taknya time bermesyuarat, rasa boring ja, mulalah conteng dan lukis macam-macam. Ada jugak tulis maki-hamun orang dalam tu.\


Buku pink tulah buku catatan baru cheq.


Sejak mula kerja, semua buku catatan cheq simpan. Untuk rujukan di masa depan. Buku catatan cheq pun simple ja, takdaklah berkulit-kulit keras siap dengan kata kunci lagi nak bukanya. Hanya buku nota biasa ja. 

Kalau masa bujang dulu, penuh jugaklah tulis nama admirer. Tettttt..... sekarang ni nama anak-anak ja yang rajin cheq tulis.

~~ Terima kasih kerana sudi membaca ~~

3 comments:

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.