NUFFNANG KEDEKUT


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة


Tiba-tiba plak nak marah nuffnang ni dah kenapa? Ni sebab CPUV la. Bulan lepas ada iklan baru duk menari-nari kat blog cheq. Tu pun satu iklan ja. Bagilah banyak-banyak sikit.

Sebenarnya cheq bukan nak marah pun. Suka ni nak bagitau setelah sekian lama takdak iklan nuffnang kat blog cheq, tup-tup bulan 7 ada plak. Last sekali cheq dapat iklan nuffnang bulan April nun.

Terima kasih nuffnang.

Macamana nak CPUV banyak-banyak kalau nak update blog pun malas. Apatah lagi nak berblogwalking. So, takyah nak berharap dapat CPUV banyak-banyak.

~~ Terima kasih kerana sudi membaca ~~




6 comments:

  1. semoga Allah kurniakan rezeki iklan yang banyak buat sis..")

    ReplyDelete
  2. Alololo kak an, marah2 manja rupanya..

    ReplyDelete
  3. semoga terus banyak iklan dr nuffnang yer.. sy pun dah lama stop iklan dr nuffnang ni cuma skrg ni baru nak guna semula nk tgk performance dia mcm mana.. hehe

    ReplyDelete
  4. Aamiin..
    zaza lagi la mama..dh brpe bulan xde huhuhu. update pun malas hehe. mana nuff nak bgi kan ?

    ReplyDelete
  5. dah lama tak check.. ntah bergerak amountnya atau dok takat tu ja..

    ReplyDelete
  6. Semoga bertambah rezeki ye =) Siqah tak pernah check. Macam takde je. View blog siqah pun tak banyak =(

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.