MASIH DAPAT KAD RAYA



السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة


Hari Khamis lepas adalah hari terakhir cheq bekerja sebelum cuti nak sambut raya. So, sebelum nak cuti tu, cheq make sure la ofis cheq tu mesti dalam keadaan kemas. Susun semula fail-fail yang berterabur, tutup semua suis dan buang mana yang tak perlu. Dah selesai kemas, nak balik dah ni, siap kunci pintu ofis dah...terlintas nak check kat box surat cheq.

Duk meraba dalam box tu, terpegang kertas keras. Tarik keluar, rupa-rupanya ada kat raya. Tak tahu dah berapa lama duk kat dalam box tu. Ingatkan tahun ni cheq tak dapat dah kad raya, rupanya masih ada yang sudi kirimkan kad raya untuk cheq.


Terima kasih diucapkan kepada blogger cantik manis Azlinda Alin dan kak Kahty R'bain yang sudi kirim kad raya kat cheq ni. Mintak maaf la baru dapat tahu kad raya tu tersimpan dalam box tu. Kalau cheq tak check, mungkin 4 kali raya nanti baru jumpa.

~~ Terima kasih kerana sudi membaca ~~

2 comments:

  1. best dapat kad raya hihihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sangka tahun ni dapat kad raya dari blogger sebab akak dah making kurang aktif dah 😊

      Delete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.