STATEMENT PALING BODOH ABAD INI



السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة


Sementara menunggu waktu berbuka ni, sempat la cheq skodeng cerita kat facebook. Ternampak satu status yang dibuat oleh seorang menteri yang membuat hati cheq mendidih naik 100 °c.

Gambar dan nama terpaksa dipadamkan demi
menjaga keselamatan beliau.

Universiti mana dia belajaq ni? Boleh dia compare penggunaan minyak kereta dengan gaji. Padahal penggunaan minyak kereta tu bergantung jenis kereta ngan jarak perjalanan. Cheq ni naik kereta kecil ja, sebulan spend lebih kurang RM 200++ untuk minyak ja.

Maybe dia pikiaq minyak seliter masih 25 sen kot. Dimana pemikirannya masih tersekat di tahun 1940. Lu pikirlah sendiri.


~~ Terima kasih kerana sudi membaca ~~

6 comments:

  1. Hahaha! Bagi kenyataan yang menampakkan dia bukan seorang pemikir. Huhu. Sedih, harga minyak naik. Nak raya ni lagilah guna banyak minyak 😢

    ReplyDelete
  2. dia menteri,, nek keta kita bayar minyak dia,, ap nak heran sgt....

    ReplyDelete
  3. Alahai... Mengundang maki hamun je nie..

    ReplyDelete
  4. Alahai... Mengundang maki hamun je nie..

    ReplyDelete
  5. aida nak nyampah melayan komen segala menteri yg ada kat malaysia ni.
    bangang bebeno!!!

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.