SHEILA RUSLI PUNYA PASAL NI


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة


Dah kerap kali dah masa tengok televisyen ja mesti keluar iklan Sheila Rusli pasai secukup rasa dia tu. Setiap kali tu jugak la terliur tengok sayur goreng dia tu.

Jadi, menu buka puasa harini cheq cheq goreng sayur untuk husband cheq ala-ala Sheila Rusli gitu. Tapi cheq tak guna perisa secukup rasa tu. Cheq hanya guna perisa secukup kasih sayang ja. Cia cia cia ...

Ni yang Sheila Rusli masak tu.

Ni sayur yang cheq goreng dengan secukup
kasih sayang.


Walaupun sayur cheq ni tak sama rupanya macam Sheila Rusli punya tapi rasanya memang ada umphh. Maklumlah masak dengan kasih sayang. Lepas ni tunggu iklan cheq pulak, goreng sayur dengan secukup kasih sayang.


🌹🌹Terima kasih kerana sudi membaca 🌹🌹

2 comments:

  1. sedap nampak tu masakan cukup kasih sayang sedap dapat memikat perut suami hihihihihi

    ReplyDelete
  2. blogwalking sekajap di sini :) saya join blog akak. tq sebab singgah blog saya haritu. salam kenal dari Brunei dan selamat berpuasa

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.