RUNNING MAN PUNYA PASAL

Assalamualaikum..




Kalau sapa-sapa yang  selalu tengok Running Man mesti tahu alat permainan ni. Nak main permainan ni, tak perlu gunakan kekuatan atau kepandaian. Ianya hanyalah nasib semata-mata. Kalau dalam Running Man tu yang selalu bernasib baik tentulah Hi Hyo manakala nasib malang plak, Easy Brother.

Alkisahnya, semalam pergi pasaraya. Kakak Dinah yang jumpa permainan ni. Ingat plak dia dengan Running Man. Bersungguh-sungguh mintak cheq belikan. Apa salahnya belikan mainan untuk diaorang adik-beradik sekali-sekala. Bukan setakat diaorang ja, mama dengan abah pun boleh main sekali. Harganya pun tak mahal sangat. Hanya RM12.90 ja.

Sampai rumah, tak sabar nak mainnya. Seronok jugak bila semua dapat join main sekali. Siap ada denda lagi untuk siapa yang kalah. Tak rugi rasanya beli mainan ni bila semua ahli keluarga dapat berkumpul dan bermain sama-sama. 






7 comments:

  1. beli kat mana ya...memang tengah mencari..

    ReplyDelete
  2. Ada dijual kat pasaraya disini.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. aah, dlm running man slalu main game ni..hehe..

    ReplyDelete
  5. Hihi. Teringat Running Man! Memang lawak! Bestlah ada aktiviti bersama di rumah :)

    ReplyDelete
  6. alamak ann.
    aida bukan tak tau pe mainan tu.
    running man tu pun aida tak tau citer pe :)
    hu hu hu...

    ReplyDelete
  7. hehehe mainan macam nih boleh laa main beramai2..

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.