SUKA BERSELIPAR

Assalamualaikum 💕💕💕

Dalam kereta memang akan tersedia dah selipar untuk cheq. Kalau balik kerja, secara automatiknya masuk kereta ja cheq akan tukar pakai selipar. Sama juga kalau datang kerja, dah sampai tempat kerja baru pakai kasut. 


selipar dalam kereta


Bukannya tak boleh bawak kereta kalau pakai kasut. Sebelum ni, cheq pernah bawak kereta pakai heel, kasut operasi yang tapaknya tebal tapi tak berapa nak selesa.


selipar dalam ofis

Bukan dalam kereta cheq ja, dalam kereta cik suami pun akan tetap ada selipar cheq tu. Dalam ofis pun mesti ada. Pendek kata kat mana saja mesti ada selipar cheq. Ala selipar 2 hinggit ja pun, bukan pakai selipar yang mahal.

7 comments:

  1. hahaha kita terbalik lah sis. elsa dalam kereta dan office suka kaki ayam. hahahaha. dekat office dari pintu depan sampai ke toilet pun karpet saja. rasa macam berlegar2 dalam rumah je hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh, syoknya dapat jalan-jalan berkaki ayam. Tapi kami tak reti drive keta kalau berkaki ayam.

      Delete
  2. ha ha...
    aida jarang brselipar.
    kecuali kat umah nak gi sidai baju ker sapu laman ker.
    other than that, aida akan berkasut.
    paling cikai pun kasut ala-ala crocs tu.
    warna warni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo, saya kalau kasut flat, tak bertumit, boleh tahan lagi pakainya.

      Delete
  3. Ekin dlm kereta buang selipar.. Kalau nak jemur kain kat luar baru selipar..

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.