WORDLESS WEDNESDAY : CENDERAHATI


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة


Kawan-kawan cheq ni pergi bercuti pun ingat jugak kat cheq. Ada jugak beli cenderahati untuk cheq. Padahal awal-awal lagi dah pesan suruh beli apa-apa ja kat cheq, hehehe (taktau malunya dia)



Ni keychain daripada Bandung, Indonesia. Sayang nak guna,cheq duk simpan dalam laci ja, hampir-hampir terlupa kewujudan keychain ni dah.




Ni pulak fridge magnet yang datang dari jauh iaitu Kota London. Ni pun duk dalam laci jugak. Selalu lupa nak bawak balik, tambah koleksi kat peti ais tu.

Kedua-dua kawan cheq ni bujang. Sorang tu belum berkahwin, yang sorang lagi tu single parents dengan anak-anak dah besaq jadi nak berjalan-jalan takde halangan sangat macam cheq yang anak berderet ni.




2 comments:

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.