WORDLESS WEDNESDAY : TUGAS YANG BERAT


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة



Inilah tugas yang paling check tak suka. Nak pula, kalau yang bercakap tu suaranya slow, cakap laju, pahtu kejap-kejap speaking London.

Tapi, cheq tetap buat yang terbaik. Sebab tu setiap kali ada meeting yang penting, cheq kena catit minit.

7 comments:

  1. Hi kak ann lama tak komen sini singgah saja tak tinggal jejak hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai ekin. Kak Ann pun kejap timbul kejap tenggelam.

      Delete
  2. kerja yang berat ni...kalau boleh tak mahu...tapi kalau kena juga biasanya sediakan recorder

    ReplyDelete
  3. ha ha ha...
    aida ingat kan per td, ann :)

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.