:: HADIAH MAC ::

Assalamualaikum.
Nak cerita sikit ni. Cheq dapat hadiah. Sebenarnya dari minggu lepas lagi hadiah-hadiah ni dah sampai ke tangan cheq, tapi tak sempat nak buat entri. Office boy cheq pun hairan cheq selalu dapat parcel, penat dia kena pergi ambil kat pejabat pentadbiran kat atas. Sebenarnya dia naik ambil surat, dah alang-alang dia naik atas, cheq mintak tolong dia ambilkan parcel cheq sekali.

Giveaway dia berakhir dari tahun lepas lagi. Tapi disebabkan hadiahnya dari oversea kena naik kapal dulu barulah sampai sini. Dah tu, pantai timur banjir pulak, jadi tergendala la kejap.Cheq menang grand prize dari Birthday Giveaway By Yana Pink Blossom iaitu perfurm David Beckham Intimately Yours . Cheq dah try dah, memang wangi dan tahan lama.


Hadiah yang kedua ni cheq dapat dari sis Ayue Idris. Sis Ayue ni memang aktif dalam buat giveaway ni. Tiap-tiap bulan mesti dia akan anjurkan giveaway. Cheq dapat fridge magnet Japan dan gelang yang cantik ni dari Giveaway Ole-Ole Dari Japan By Ayue.


Yang ketiga ni cheq masuk Giveaway Lepas Exam dapat sekeping kad bertuliskan hadith dengan bertulisan tangan. Memang terbaik dan kreatif.


Terima kasih semua dan semoga murah rezeki.





21 comments:

  1. alhamdulillah, rezeki mama.. tahniah !

    ReplyDelete
  2. Wah best nyer..
    ni yang buat kita jeles ni..
    Kita pun nak join banyak2 jugaklah..
    Dah follow kita ker.kalau belum jom terjah kita..:-)
    http://afidahazmi88.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..tahniah mama, murah rezeki mama ye..

    ReplyDelete
  4. wah.. serononya dapat hadiah.. :)
    tak nak kongsi ke? :)

    ReplyDelete
  5. semoga makin murah rezeki mama..amin..:) Tahniah Mama :)

    ReplyDelete
  6. Bestnye dpt perfume, lg 1 tu bkn ke tasbih...

    ReplyDelete
  7. Wah tahniah. mama ni memang bertuah =)

    ReplyDelete
  8. bestnya dapat hadiah mama :)

    ReplyDelete
  9. Hadiah SA hantar dah dapat ke?

    ReplyDelete
  10. tahniah mama.. murah rezeki mama..

    ReplyDelete
  11. wah, banyak hadiah mama dapat..tahniah ya mama.. :)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah..Tahniah..Banyak hadiah

    ReplyDelete
  13. Assalam norihan
    waaaaaaa
    tahniah3
    rezeki murah uols memang banyak ga he3

    ReplyDelete
  14. Wahh..banyak dapat hadiah tu..tahniah mama...alhamdulillah..^^

    ReplyDelete
  15. wow masyuk lagi la Mama.. banyak dapat hadiah =)

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.