:: TERIMA HADIAH LAGI ::


Assalamualaikum semua..

Alhamdulillah, terima lagi parcel berturut-turut ni. Sebenarnya dari minggu lepas lagi dah terima, sempat buka tengok jer. Hari ni baru nak tayang dalam blog, hehehe. Hadiah pertama ni , cheq dapat dari blogger berdarah manis ni SURIA AMANDA atau lebih dikenali dengan nama SA . Sebabnya cheq tersenarai dalam Top Komentor di blog dia. Dapat buku nota. Saspen jugak masa dapat tu, berlapis-lapis balutannya. Terima kasih sis SA, sayang la nak guna note book ni.



Yang kedua ni cheq dapat sempena cheq join Giveaway Whitening Intensive Booster dari Mia Liana . Senang ja join GA ni, tak payah buat entri ke hapa ke. Tak terpikir pun nak dapat sebab ramai sangat yang join. Mudah-mudahan produk ni sesuai la dengan kulilt muka cheq ni. Nak jugak kulit cantik macam retis. Belum sempat nak cuba lagi. Nanti kalau berkesan memang cheq akan promote kat kawan-kawan pulak.



Yang ketiga ni cheq dapat rempah dari Chef Ammar untuk Mini Giveaway By Shahira. Memang semerbak harum baunya. Tak sabar nak masak guna rempah ni (macamla cheq ni rajin masak sangat).  Tunggu yer, nanti cheq dah masak, cheq akan war-warkan dalam blog ni.



20 comments:

  1. wah.. seronoknya dapat banyak hadiah.. :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah Mama :) Cik Mimie pun ada dapat rempah dari Sha..xsempat lagi nk buat entry..

    ReplyDelete
  3. Haaaa sampai jugak...risau takut x sampai...hehehe....

    ReplyDelete
  4. tahniah mama.. murah rezeki mama..

    ReplyDelete
  5. Tahniah mama..yg SA sue dpt keychain. Yg rempah tu sue x de rezeki menang. X sabar nk tgk mama masak ns arab.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kihkihkih takut jadi nasi pakistan jer

      Delete
  6. hadiah yang no 3 tu sabar nak tengok review nya..heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe, jadi atau tak jadi kena review jugak la nampaknya ni. Ramai pulak peminat nak tahu.

      Delete
    2. kena laa review mama.. tak sabar nih.. hehehe..

      Delete
  7. Tahniah mama..seronoknya dapat hadiah, bukan 1 malah 3 terus..alhamdulillah murah rezeki kan.. ^^

    ReplyDelete
  8. Wah mama, rezeki bertingket-tingket tu, Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  9. Assalam norihan,
    waaaaaaaaa
    tahniah3
    sonoknya dapat banyak hadiah :)
    tapi iols jeles la hat hadiah last tu haaaaaaa
    nak jugak sob3

    ReplyDelete
  10. seronoknya dapat hadiah..tahniah mama..wana tertarik sangat dengan rempah chef ammar tu..nanti mama share la masakan mama.. :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah sis byk dapat rezeki murah...

    ReplyDelete
  12. wow maaasyuk la banyak dapat hadiah Mama.. rempah tu hihi cepat2 masak..
    kasi kami feedback =)

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.