:: TAMAT SUDAH ::

Tepat jam 12 tengah malam, maka tamatlah giveaway pertama cheq. Alhamdulillah, sambutannya sungguh di luar jangkaan. Pada mulanya risau juga takde sapa nak join. Terima kasih semua yang sudi support cheq ni.

Insyallah keputusan pemenang untuk giveaway ni cheq akan umumkan pada hari Jumaat jam 8 malam. Bagi peluang kat cheq untuk berblogwalking ke blog peserta-peserta dulu. Nak juga say hi dan wish gud luck. Ngee, ngee...

Senarai peserta dah dikemaskini. Peserta-peserta juga boleh la blogwalking sesama sendiri. Mudah jer, cheq dah sediakan semua link peserta, just klik je.
|
|
|
|
\|/

Sehingga kita bersua lagi.
Bye..

18 comments:

  1. hehe... mintak2 ada lah rezeki saya.. :)

    ReplyDelete
  2. okay2 . harap2 ade rezeki dekat blog ni . ehehhehe

    ReplyDelete
  3. moga ade rezeki...
    xsbr nak tggu sape pemenangnya

    ReplyDelete
  4. La, dah tamat ke..tak sempat nakjoin.. nanti buat lagi ye..
    Jemput la ke blog ai..hehee
    http://syidamenulis.blogspot.com/..

    ReplyDelete
  5. siapa lah yang bertuah tu nanti ye

    ReplyDelete
  6. tak sabar nak tau sape pemenang..

    ReplyDelete
  7. Tak sabar nak tau sapa pemenang... シ

    ReplyDelete
  8. Salam. Hee semoga berjaya semua.

    ReplyDelete
  9. lain kali mama buat ga lagi ya..

    ReplyDelete
  10. tahniah mama kerana berjaya menganjurkan GA nih..

    ReplyDelete
  11. tahniah Mama =) ramai orang join.. best best..

    ReplyDelete
  12. tahniah, setel sudah 1st GA mama yer... wish me luck 4 my 1st GA k...
    http://yanishak.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-blog-all-about-me-my.html

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.