MACAMANA BOLEH LUPA NI !!!

Assalamualaikum..

Harini hari pertama masuk kerja di tahun 2015. 
Macam malas nak bangun siap pagi tadi.

Masuk opis tengok banyaknya fail atas meja nak kena ambil tindakan.
Dari pukul 8  hinggalah pukul 10 pagi cheq duk menatap fail-fail semua ni.
Bila dah siap menulis, baru perasan cheq tersilap letak tarikh.
Masih letak tahun 2014 lagi.
Aduhhhh...nak kena buat semula dari awal.
Buka main seronok tandatangan besar-besar dalam semua fail tu.
Langsung tak teringat..huhuhu
Kenapa ko letak 6.1.14 cheq oiiiiii..
Ketinggalan betoi la.

Nak tunjuk sikit betapa gigihnya buat kerja 2 kali ni.

Nampaknya cheq dah azam untuk hari ni.
Selagi tak selesai kerja, takleh makan..
Hehehe...macam mak tiri bawang merah la plak.

20 comments:

  1. alahaiii sis. angka belakang tu dah bertambah satu lahhh. heheh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah masalahnya, boleh terlupa plak. Bukan main syok lagi menulis angka lama..

      Delete
  2. aloloo siannya kena buat keja yang sama 2x..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah start malas ni, berhenti jap layan blog dulu..hehehe

      Delete
  3. Alahai ciannya mama..sabar ja la..hee.. ;)

    ReplyDelete
  4. Di awal tahun baru memang selalu keliru la....hehehe....

    ReplyDelete
  5. alahai mama.. nun jauh bulan 1 2014 hehe..

    ReplyDelete
  6. hadoi, lapar ler nanti tak makan!!!
    awal2 tahun memang jadik gitu punyer :)
    sabo jer la ye...

    ReplyDelete
  7. Hehehe..Cik Mimie mula2 tu ada silap jugak..hehe..nasib baik sikit je kena betulkan..

    ReplyDelete
  8. tetapkan matlamat, janga hilang fokus ok!! hihi

    all the best..

    ReplyDelete
  9. haha same kak! kite nak betulkan jam dekat lappy pi letak 2014. ceh, patut lah google meragam, kekeke

    ReplyDelete
  10. hehe.. masih buat salah yg sama juga. semalam pergi tulis 5/11/14. aduh gawat

    ReplyDelete
  11. masa kerja dulu selalu jugak macam tu bila awal tahun. sementara nak biasa dengan tahun baru hahahaha

    ReplyDelete
  12. sy pn asyik tringat masih lg dlm tahun 2015... hehehe selamat tahun baru...

    ReplyDelete
  13. tu kesilapan biasa apabila masuk awal tahun =)

    ReplyDelete
  14. Haah..nak tulis MC patient ni nak kena jaga2 ni...
    Memang sindrom awal tahun..

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.