TERBANG MENCARI TUAN...

Assalamualaikum..
Nak bagitau ni..
Cheq dah selesai poskan hadiah untuk pemenang-pemenang.
Bila plak cheq buat GA ni???
Bukanlah...sebenarnya cheq jadi salah seorang sponsor jer.
Belum ada kekuatan jiwa raga lagi nak anjur GA.

Selepas dapat detail pemenang, cheq terus la bungkus hadiah.
Dah siap terus masukkan dalam tong merah pejabat pos.
Fuhhhh...lega rasanya.
Hilang beban kat bahu ni.



Harapnya sampai dengan selamat la ke tangan semua pemenang.
Bila dah sampai tu, lambai-lambailah kat sini yer..
Nak jugak tahu, kut-kut ada rosak ke.

Siapa-siapa yang join First GA by Kamamimi tu bolehlah semak keputusan kat SINI.
Ramai yang menang tu.
Cepat sebelum tarikh tuntut hadiah tamat.
Tahniah kepada semua pemenang.

14 comments:

  1. Tahniah kepada yang bertuah tu

    ReplyDelete
  2. eh.. sponsor juga ya. pemenang di sni ^^ tp bukan hadiah dr sni

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  4. semoga semua hadiah GA tuh selamat tiba kepada tuannya nanti..

    ReplyDelete
  5. semoga selamat sampai ke destinasinya mama :)

    ReplyDelete
  6. Samalah kak. Lepas pos je barang-barang, senang hati sikit.

    ReplyDelete
  7. Tahniah semua pemenang GA Kamamimi tu.
    Di pihak alhamdulillah dah selesai pos last Friday.

    ReplyDelete
  8. Tahniah semua. Akak menang kena review dgn saya kan? otw nak bina ayat. Sory lambat :)

    ReplyDelete
  9. bestnye dapattt hadiahhhh.. ape la isi nye tu kan.. hiihihi

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.