SEMPOI JER

Harini ada perjumpaan ibubapa dengan guru-guru di sekolah kakak Dinah.
Pada mulanya cik husband yang akan pergi.
Last minit plak dia ada kerja, terpaksa la cheq pergi.
Perjumpaan ni pun sempena nak bagi wang bantuan awal persekolahan.

Rata-rata ibu bapa yang pergi situ semua berpakaian cantik-cantik.
Kaum-kaum ibu cantik berbaju kurung, blouse dan ada jugak pakai dress.
Kaum bapak segak bergaya pakai kemeja.
Kawan setugas cheq pun sanggup balik rumah salin baju dia yang cantik.


Ambil gambar semasa pendaftaran.

Cheq plak dari ofis terus ke sekolah.
Tak kuasa nak balik salin baju.
Daripada berkasut salin pakai selipar ja
Jenis sempoi la katakan

|
|
|
|
|
|
\/

Pakai T-shirt ja

Selipar dan seluar kerja

No handbag, just beg silang ja


14 comments:

  1. senang kan mama, pakai je apa pun asalkan sopan :D

    ReplyDelete
  2. Betul2 sempoi mama...dpt duit boleh buat tampung sikit perbelanjaan sekolah anak kan mama..

    ReplyDelete
  3. hahhaaa.. pon boleh kak.. hihiii

    ReplyDelete
  4. haha..memang sempoi sangat..ok juga tu..

    ReplyDelete
  5. Hehe..sempoi je mama :) jnji selesa :)

    ReplyDelete
  6. ahakss..mmg sempoi habis tapi tetap cute kan

    ReplyDelete
  7. sempoi tula yang best, cn kalau sekolah pakai baju pj, relax jer blk tu singgah jejalan ke jusco ;)

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.