Giveaway Preloved Books

http://budaksukavanilla.blogspot.com/2014/12/giveaway-preloved-books.html
Giveaway Preloved Books ini ditaja oleh :
 
Pemenang :
1 Top Referral :  4x buah buku
Random org :
15x buku = 15 pemenang 
1x komik + 4x shiseido mask = 1 pemenang
2x shawl = 2 pemenang
2x topup RM10 = 2 pemenang
1x flower crown = 1 pemenang (dipilih oleh sponsor)
TAMAT 1 FEBRUARI 2015 =
click banner untuk join :)

16 comments:

  1. semoga berjaya mama :) best juga hadiahya tu

    ReplyDelete
  2. BW..
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2015/01/giveaway-preloved-books.html

    ReplyDelete
  3. good luck mama. jon join segmen nani pulak :D

    ReplyDelete
  4. THANKS sangat2 sbb sudi join GIVEAWAY PRELOVED BOOKS. :)
    taklama lagi giveaway akan tamat, so pastikan semua syarat telah diikuti ya. :3

    tolong semak senarai peserta, takut terlepas pandang. TQ :D
    semak senarai peserta di ---> http://budaksukavanilla.blogspot.com/2015/01/senarai-peserta-giveaway-preloved-books.html

    ReplyDelete
  5. GUD LUCK..! semoga murah rezeki :)

    ReplyDelete
  6. Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~

    ReplyDelete
  7. goodluck ye mama...
    jemput singgah blog miya...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2015/01/giveaway-preloved-books.html

    ReplyDelete
  8. Hi .. Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.