RAJINNYA NAK MENOLONG

Inilah kisahnya si Damia ni.
Pantang nampak cheq keluarkan baju nak lipat.
Dia dulu yang akan datang punggah.
Bukannya nak tolong lipat tapi dia akan test pakai apa saja yang dia muat.



Yang paling sakit jiwa, bila Damia punggah kain yang cheq dah lipat.
Mama kau ni nak oiiii, selagi raga tu tak penuh dengan baju..takkan lipat punya.
Dah besar nanti, sendiri baju sendiri lipat.
Kejam mama kau ni nak kannn???

20 comments:

  1. haha comelnya damia dengan aksi mencuba tu..memang rajin anak mama tu kan.. ^_^

    ReplyDelete
  2. Comelnya damia...x pa mama dia belajar lipat baju di sebalik dia punggah baju. Esok besaq pandai la dia tlg mama dia ..

    ReplyDelete
  3. alahaii comelnyaa damia :) nanti dah besar ringan tulang ni :D

    ReplyDelete
  4. muahahaha.. rasanya anak2 memang suka kaco mak mak lipat baju kan.. then suka amek yang dah lipat instead of yang belom.. saja.. =P

    ReplyDelete
  5. comel je damia..testing2..lelong2..

    ReplyDelete
  6. haha, kecik2 dahh rajin tolong mama damia ni. huhuhu

    ReplyDelete
  7. haha lawak la damia.. budak2 mmg gitu kan mama.. anak sdra zaza pun sama, dh elok dlm almari baju dia..pndai bukak pungah2 haha..

    ReplyDelete
  8. hahha tudia rajinnya damia bantu ibu dia..

    ReplyDelete
  9. amboiii.."membantu" sangat ni..hehe ^_^

    ReplyDelete
  10. Hahaha...comelnya Damia, rajin dia menolong mama...hehehe.. :)

    ReplyDelete
  11. ini kegemaran anak buah SA si Qhaira...dah lipat dia kumbah balik..

    ReplyDelete
  12. alahai rajinnye... :)

    psst : jom join segmen anis :)

    adnan-daughter.blogspot.com/2015/01/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html

    ReplyDelete
  13. alalalala bijaknya.....dah pandai tolong mama.....meh aunty nak kiss...:)

    ReplyDelete
  14. hehehe comelnya dia.. rajin betul Damia nak tolong mama kan.. tolong kenjah apa yang ada.. sabar jelah dengan kerenah depa..

    ReplyDelete
  15. alahaiii comelnye damia ni.. best nye gugurlll.. die perhati je tu kak.. t dah besar nak tolong.. heheheh

    ReplyDelete
  16. Comel je kacau lipatan ibu.. Kecik2 comel la. Dh besar nk kacau jgak..... Hurmmmm..

    ReplyDelete
  17. hai budak tecik nih...nk tolong ye hihih

    ReplyDelete
  18. hehehehe dh rajin tapi rajin punggah balik...

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.