NAK TOLONG


Bila tengok gambar ni, jangan la pulak kata cheq mendera si Damia ni.
Sebenarnya dia yang memang rajin nak menolong mama dia.
Tapi tolong bawak yang ringan jer, padan la dengan tuannya kecik molek ni.
Tak cukup tangan nak bawak tu.
Alhamdulillah, rajinnya dia tanpa disuruh.
Semoga berkekalan sampai ke besar la.

15 comments:

  1. sweetnye, macam payah je nak bawak.. meh aunty tolong..

    ReplyDelete
  2. comeynya.. meh aunty tolonglah si kecik..

    ReplyDelete
  3. Alololo tomeinya Damia, rasa mcm nk geget jer^^

    ReplyDelete
  4. rajinnya, terkedek-kedek je Damia..hehe :)

    ReplyDelete
  5. alolo,dah la cute rajin pulak tu. comel ja tengok. hehe

    ReplyDelete
  6. lahaiii omeyynyaaa :)
    Moga2 jadi anak yg solehah yaa yg sentiasa menyenangkan ibu bapanya :D

    ReplyDelete
  7. comel sangat nak bawak barang barang. hahaha

    ReplyDelete
  8. alooo..geramnya tengok damia yang comel lote tu..moga rajin sampai ke besar la kan mama..ringan sikit keja mama di rumah..hehe ^_^

    ReplyDelete
  9. hehehe geram ngat haih muscle muscle tu..

    ReplyDelete
  10. Tak memadan tecik nye..
    Plastik dah nak cecah lantai. :D

    ReplyDelete
  11. omg... so cute !!!!!

    ijat pun sometimes nak menolong jugak.
    kalau tak bagi tolong, merajuk and menangis...

    ReplyDelete
  12. Geram tengok pipi dia. Hehe. Akak bagi makan apa sampai baby jadi comel camni? Dia nak kt orang x? Hehe

    ReplyDelete
  13. tolong sangat. hehehh. rasa nak cubit je pipi tu

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.