Oh Bonus..

Sebelum ni heboh bonus akan masuk 5hb tapi bila pergi check habuk pun tarak.
Tapi itu bukan cheq nooo... 
Tak kuasa cheq nak memusing cari atm mesin sebab semuanya masih belum beroperasi.
Tenggelam banjir tempohari.

Kesian kawan-kawan cheq yang mana sehari dua sebelum ni dah pergi bershopping perabot  rumah.
Nak gantikan yang rosak tenggelam banjir haritu.
Semua ni disebabkan dengar bonus masuk harini, jadi diaorang berani la nak bershopping.
Nampak gayanya depa jadi anai-anai la kunyah perabot sementara nak tunggu gaji masuk.



Berjimat cermatlah..jadikan amalan kita

16 comments:

  1. takpe sabar ye..tapi kawan cakap ada yang dah masuk lah

    ReplyDelete
  2. Ohh ye ke?? Mungkin saya yang tak check ni dah masuk..hehehe

    ReplyDelete
  3. hihih.. kelako gambo tu... ada tu.... =D

    Jom cuci mata di blog saya "untuk modern mom"

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah, rezeki ada di mana2..hope pihak kerajaan bertindak segera :)

    ReplyDelete
  5. Smg cepatla duit bonus mama masuk..kesian dkt semua mangsa banjir. Mmg memerlukan duit utk survive.

    ReplyDelete
  6. heheh sabo je la jemur duit tu... bru je tgok tdi blog cik akak ckp 15hb ni khamis depan..

    ReplyDelete
  7. masuk dlm BH kata 15hb pula.. tggu je la kan.. ada rezeki ada la..

    ReplyDelete
  8. sabar ja la kan mama..insyaallah ada la masuk nanti tu.. :)

    ReplyDelete
  9. dengarnya 15hb masuk bonus..

    ReplyDelete
  10. sabor sabor :) heheh. nanti dapat jugak

    ReplyDelete
  11. Tak terbayang bagaimana mereka bangkit semula lepas kehilangan banyak benda lepas banjir tu. Semoga Allah beri bonus dr sumber yg tak diduga bagi mereka semua yg redha

    ReplyDelete
  12. aida pun ari tu berharap dpt 5hb.
    hampa hu hu hu :(
    duit da abis prepare brg anak skola...

    ReplyDelete
  13. sabar ya mama... awal2 blan mcm ni semua nak guna duit kan...

    ReplyDelete
  14. insya ALLAH dapat juga
    cuma terlambat

    ReplyDelete
  15. Berita Hiaran..hehe..
    Baik2 terbang karang duit tu.

    ReplyDelete
  16. Nak keringkan duit macam tu ka? Baru tau.

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.