OH MY BABY

Tetiba pulak rindu dengan 3 beradik ni. 
Rindukan saat diaorang masih baby. 
Rindunya nak cium badan diaorang yang wangi tu.
Rindu nak berjaga malam tukar pampers.
Terasa macam semalam melahirkan diaorang.

Kakak

Adik


Baby


Cepatnya masa berlalu.
Boleh buat pilihan tak, tak payah la besar cepat sangat.

23 comments:

  1. alahai semuanya chubby & comel..tu la..rindu sangat dengan bau baby..huhu

    ReplyDelete
  2. hehehe permintaan tuh.. maknanya mama dia pun tak bertambah2 usia laa.. hihihi..

    ReplyDelete
  3. mama boleh dah kalo nak tambah ahli baru ^^

    ReplyDelete
  4. Ya Alah..comel2 ..semua pipi debab nih..hahah

    ReplyDelete
  5. alolo..semua muka tembam2..comel sangat..hee

    ReplyDelete
  6. laaa comellnyaaa rasa nak cubit2 jee nasib baik semua bukan baby lagi dah haha

    ReplyDelete
  7. kan...akak pun rindu baby.tapi mak making of rasanya cukuplah...tak boleh ramai sangat zaman ekonomoney meleset ni.Sabar tunggu dukung cucu pulak.berapa lama nak tunggu tu?hehe,

    ReplyDelete
  8. i feel u! saya ni, baby baru 5 bulan pun dah rasa mcm alahai nanti kejap lagi dia dah besar dan dah mula rasa rindu.. masyaAllah comel2 semua ur babies... Alhamdulilah... :-)

    baru tiga orang tu... bleh lagi tambah kalau rindu hehehee...

    ReplyDelete
  9. memang sentiasa merindui saat ni

    ReplyDelete
  10. boleh buat pilihan... nak biar semua dalam perut pun boleh... larat ker?? biarlah diorang besar... nanti diorang ada anak sendiri... masa tu lah menggentel cucu pulak

    ReplyDelete
  11. Amboi, pp dorang semua..montel2..geram tgok :)

    ReplyDelete
  12. samalah, kak ana ni lagilah bila lihat album-album lama rindu pada saat mereka kecil-kecil, skrg ni dah besar remaja dua-duanya.. cepatnya masa yang berlalu kan :)

    ReplyDelete
  13. Sekarang tak wangi dah ke kakfar?? alololo comeynya !! Selalu orang yang suka baby ni tak bosan nak beranak kan :P

    ReplyDelete
  14. chubby nye..
    sepesen je muka baby kan..

    ReplyDelete
  15. ada masa akan teringat those sweet moments kan.
    pastu akan ceritakan kat dorang.
    tapi dia faham ape :D

    ReplyDelete
  16. atototototo pipi memasing labuh hehe.. gewam.. anak2 ni cepat aje membesar kan.. tau tau da remaja. diri sendiri ni pun rasa cem semalam masuk sek rendah. how time flies..

    ReplyDelete
  17. Kena tambah lg la kak. Hehe. Mana tau dpt hero :)

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.