PENGUMUMAN : Senarai Pemenang Segmen Zaman Persekolahan

Assalamualaikum..


Dengan penuh rasa tanggungjawab sebagai salah seorang sponsor, cheq nak bagitau senarai pemenang untuk Segmen Zaman Persekolahan dah diumumkan. 
Rata-rata yang join segmen ni dapat hadiah tau.
So, korang-korang semua boleh la check it out nama korang kat  >> SINI <<.
Cheq yang jadi sponsor ni pun tersenarai dapat hadiah jugak.

Ini adalah peserta yang memang hadiah yang disponsor oleh cheq :-
1. acik watie 
3. Hikayat Seorang Budak

Kepada peserta kedua dan ketiga tu sila dropkan nama, alamat dan nombor telefon kat ruangan komen di bawah ni yer..
Saya tidak akan paparkan butir-butir peribadi anda disini... (guna ayat formal plak)
Pada yang dah PM kat fb tu, mintak maap la..memang cheq takkan terima, ada problem sikit.
Pada Acik Watie, nanti hadiah cheq pass by hand ja la.
Kita akan bertukar hadiah, sebab cheq pun menang hadiah yang disponsor oleh acik.
Tak payah susah-susah nak bungkus, tampal setem.

Apapun...tahniah kepada Cik Balqis kerana berjaya mengadakan segmen yang gah ni dan tahniah juga kepada semua sponsor dan pemenang.

13 comments:

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.