ENTRY PERTAMA DI 2015 - TERIMA KASIH

SELAMAT TAHUN BARU 2015

Rasanya belum terlewat cheq nak ucapkan selamat tahun baru kepada semua.
Semoga kehadiran tahun 2015 ni lebih bermakna untuk kita semua.
Jadikan pengalaman dan pengajaran apa yang terjadi di tahun 2014.
Banyak kenangan manis cheq di tahun 2014.
Tapi yang terburuk tentulah pengalaman banjir di tempat perantauan.
Di tahun 2014 ni la cheq baru berjinak-jinak masuk ke dalam dunia blog.
Dapat mengenali ramai rakan-rakan di alam maya ni.


Ini adalah entri pertama cheq di tahun baru.
Jeng, jeng, jeng ...
Cheq nak umumkan pengkomen terbaik bulan 12 di blog cheq.
Sebelum tu, cheq nak mintak maaf sebab dah lama tak singgah ke blog kengkawan.
Sibuk dengan tugas serta terkandas dalam banjir berhari-hari.
Insyaallah, lepas ni kalau ada kelapangan cheq akan melawat kawan-kawan yang rindukan cheq...hehehehe, ada ke????




Terima kasih pada kengkawan semua.
Sebab korang la blog cheq ni meriah...hehehe
Kadang-kadang entry merapu pun korang sudi komen.
Terima kasih sebab sudi kawan dengan cheq.
Terima kasih, gracias, arigato dan seumpama dengannya..


28 comments:

  1. terima kasih pada mama juga. slmt tahun baru mama :)

    ReplyDelete
  2. ehh..sis JM pun masuk dalam list hihih

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru mama :) semoga tahun ni menjadi tahun yang lebih baik. in shaa ALLAH.

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru mama :) terima kasih jugak sebab mama sellau menyinggah blog cik manis :D

    ReplyDelete
  5. Ehh masuk dalam senarai laa.. mama pun rajin menyinggah blog Eyda jugak.. belum sempat nak buat entry lagi..

    ReplyDelete
  6. terima kasih kepada mama gak... mama pun tersenarai gak dalam top comment blog ekin... :)

    ReplyDelete
  7. Selamat tahun baru. Moga tahun ni kita semua diberi lebih banyak kebaikan. InsyaAllah ;)

    ReplyDelete
  8. Bru smpt singgah sini.
    Mcm mne dgn bnjir? Ok da?
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  9. Saya belum ada entry pertama untuk tahun 2015 hehe

    ReplyDelete
  10. of couse la rindu ngan mama..moga mama baik2 ja disana ya..

    yeahhh, thanx mama..nama wana pun masuk dalam list december best commentar..insyaallah, kalau wana x bz..akan selalu jalan2 kat sini juga :) tahniah pada yang lain juga

    selamat tahun baru 2015

    ReplyDelete
  11. Selamat Tahun Baru Mama.. Tahniah kepada pengomen tegar mama hehe. Semoga mama terus maju!

    ReplyDelete
  12. Selamat Tahun Baru Mama :) Wah, ada tersenarai di blog mama :) Rindu mama ni tau..hehe

    ReplyDelete
  13. time kasih jugak yee mama sudi komen2 dkat blog kite :)

    ReplyDelete
  14. Wah ramainya.. tahniah buat semua! :D

    ReplyDelete
  15. Selamat tahun baru...tahniah buat semua...

    ReplyDelete
  16. selamat tahun baru...ramainya pengunjung kan..

    ReplyDelete
  17. Selamat tahun baru 2015... Tahniah buat yang tersenarai yer ^-^

    ReplyDelete
  18. hehehe memang antara pengomen yang rajin jenguk CT gak..

    thank you untuk Mama juga sbb rajin singgah blog CT walaupun lambat nak menjenguk balik..

    Happy New Year \\^^//

    ReplyDelete
  19. selamat tahun baru
    saya pun dah lama ke sini =)
    anyway tahniah buat yang tersenarai

    ReplyDelete
  20. Hehe. Thanks kak selalu singgah blog saya jugak :)

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.