CUAI SANGAT



 Assalamualaikum semua...

Rasa macam nak hantuk kepala ke meja ja ni.
Sebabnya dah terdelete komen kawan-kawan...huhuhu
Kononnya dah baca komen sebelum publish..sekali tekan 'delete' pulak
Sori yer kengkawan yang dah komen tapi komennya takde kat mana-mana dalam blog cheq ni.
Ada ke cara nak dapatkan balik komen-komen tu...ce cite kat sini.
Nak kena tampar tangan ni, menggatal sangat nak online guna phone..
tak padan dengan jari-jari montel gini..
Nasib baik alamat (budak) dan (h-zinnirah) sempat salin dulu.
Yang pasti komen (sue) dan (mamamyja) yang terdelete tu, termasuk la 2,3 orang lagi.
Maafkan hamba yang TERRRR 'DELETE' komen korang..







#note: hadiah untuk budak dan zinnirah dah diposkan


27 comments:

  1. nani pernah jugak jadi macam akak. tak dapat nak slamatkan dah kalau dah terbuang :(

    ReplyDelete
  2. nani pun pernah jadi amacm akak ni. nani dulu pun tak dapat dah nak kembalikan komen tu :(

    ReplyDelete
  3. ahaaaaa.. shad slalu gak terdelete komen2 ni haa... :D

    ReplyDelete
  4. ahaaaaa.. shad slalu gak terdelete komen2 ni haa... :D

    ReplyDelete
  5. komen saya ke? ciss,, takpe lah maaf diterima

    ReplyDelete
  6. tula menyampah klu online touch2 ni, jari mcm ranting pun silap juga.

    eh, dah pos ya^^ tkasih

    ReplyDelete
  7. No problem mama, biasa la tu human error ;)

    ReplyDelete
  8. sampai sekarang tak jumpa solution nak dapatkan komen yang terdelete. selalu dok baca ramai jugak blogger terdelete komen

    ReplyDelete
  9. Hehe....lepas ni kena slow2 sikit....takut terdelete lagi

    ReplyDelete
  10. alaaaaa kesian pulak mama hehe.. nak buat mcm mne bkn sengaja kan!.

    ReplyDelete
  11. itu laa masalahnya jenis touch2.. tersilap skit maunya terdelete abis.. tak pa mama, kalau komen Eyda terdelete, biasalah manusia tak lari dari kesilapan.. Eyda paham..

    ReplyDelete
  12. manusai tak lari dari mmbuat kesilapan.. tak semua perfect...

    ReplyDelete
  13. wana x penah lagi terdelete..hee..sangat berhati-hati dan takut salah tick.. :)

    ReplyDelete
  14. hahahahah...macam mana nak carik balik...akak pernah kena...70 lebih komen terdelete...menyesal x sudah..tu la jari ni besor sgt,,,nak tekan publish terus pi delete....

    ReplyDelete
  15. xpe haaaih Mama.. ni weols
    datang kembali.. jangan risau biasalah tu kekadang silap hehe..

    ReplyDelete
  16. Patutla tgk xde komen Cik Mimie..hehehe..terdelete rupanya..xpe2, t kami komen balik :)

    ReplyDelete
  17. Kalau zumal pakai phone atau tab selalu gak tertekan delete comment tu... Tak terniat pun sebenarnya kan...

    ReplyDelete
  18. biasalah tu mama, tangan ni kadang-kadang tersalah tekan..hehe :)

    ReplyDelete
  19. Saya pun ada beberapa kali terdelete komen, mama. Tah kenapa suka pulak dgn perkataan delete tu :)

    ReplyDelete
  20. Hehe tula masalah nya. Patotnya publish dgn delete tu jgn dekat kan. Nak kena buat aduan kat blogger punya hq ni. :')

    Nasib baik alamat saya sempat salin. Hehe. Thanks kak.

    ReplyDelete
  21. apa boleh buat...x sengaja kan..kekadang sis JM pun risau gak 'terdelete' tu itu sbb x berani guna tab or smartphone utk publish komen tu

    ReplyDelete
  22. ooo kes ni saya dulu pun hampir jugak nak kena. nasib baik p delete yg komen sendiri punya. sebab dok ingat, delete komen tu takkan ada kena mengena kat entri blog :(

    ReplyDelete
  23. nak buat mcm mn bukan disengajakan..

    ReplyDelete
  24. camne tu nak tampar jari jemari yang montel..??? ghiihihiih

    ReplyDelete
  25. alahai benda nak jadi.

    hati-hati lain kali ya mama farhanah

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.