NASIB BAIK ADA NI...

Dihadiahkan oleh cik husband cheq..
Kononnya nak buat suprise, padahal sebelum tu dah keluar memilih dengan dia.
Tup, tup lepas tu dia bawak balik ke rumah.

Amatlah berguna time banjir haritu.
Almaklum lah elektrik awal-awal lagi dah dipotong.
Mana nak cari tempat untuk cas telefon.
Dapatlah telefon samseng note 2 cheq bertahan 3, 4 hari..
Dapat bagitau khabar kat sanak-saudara.
Balas wasap dan mesej kawan-kawan yang bertalu-talu masuk tanya keadaan kami dalam banjir ni.
Anak-anak pun dapat la bukak tab diaorang main game untuk hilangkan boring tengok banjir dari atas rumah ja.



Memang tak rugilah beli power bank jenama PINENG ni.
Tapi pastikan yang original.

16 comments:

  1. betul, dapat laa jugak bertahan dalam keadaan ketiadaan elektrik kan..

    ReplyDelete
  2. pergi mana2 pun senang ada pb ni hihihi..

    ReplyDelete
  3. memang mudah bila ada pb ni :D

    ReplyDelete
  4. Betul tu sekarang ni PB dah jadi satu keperluan juga..lagi2 pergi travel, amat berguna.. :)

    ReplyDelete
  5. penting pb ni kan..teringat pulak lawak kumpulan bocey...rice cooker guna pb

    ReplyDelete
  6. saya tgh mencari jgk power bank nih.. senang nk travel jauh2... hehehe

    ReplyDelete
  7. saya tak pernah guna
    mungkin sebab tak ada smartphone =)

    ReplyDelete
  8. Pb ni masuk dlm whislist sue mama...

    ReplyDelete
  9. SA punya pun sama...beli yg ori leh charge 6 kali....berbaloi...

    ReplyDelete
  10. betul kak..senang kalau ada powerbank pineng ni.. :)

    ReplyDelete
  11. Saya pun pakai pineng.
    Tapi, pineng ni berat.
    Ritu pi Kedai ada brand lain yang same standard tapi nipis n ringan.
    Harga lebih sikit je dari pineng.

    ReplyDelete
  12. Pineng terbaik. Berkualiti. Walaupun jenama lain sama mah dia, still pineng boleh cas bnyk kali :)

    ReplyDelete
  13. nak kine p carik jugak ni.. untuk waktu2 terdesak..

    ReplyDelete
  14. dah ok ka banjir di kelantan mama?

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.