REWARDS FOR ME

Semalam punya cerita ni.
Takde la sibuk mana pun, melepak kat mahkamah ja.
Punyalah boring menunggu, baca la blog dengan semat phone cheq ni.
Itulah yang boleh terdelete habis semua komen-komen kengkawan ni.
Boleh baca ceritanya kat SINI

Pukul 12 tengahari, mahkamah berhenti bersidang untuk rehat.
Alang-alang dah ada kat bandar, cheq pun pusing-pusing la dulu sementara nak tunggu ambil si kakak kat sekolah.
(padahal rumah cheq pun dekat dengan bandar dah)
Ternampak la kedai jual barang sport tu ada buat jualan lelong.
Cheq pun memang dah lama nak cari kasut sukan.
Parking kereta plak takdak.
Pikir punya panjanggggg....balik rumah tukar kereta bawak motorsikal plak.
(rumah dekat la kata kann)

Dah sampai, parking motorsikal betul-betul depan pintu masuk kedai.
Ingatkan lelong barang-barang tenggelam air banjir haritu.
Rupa-rupanya barang baru semuanya.
Kasut masih dalam kotak, baju jersi duk dalam plastik lagi.
So, cheq grab sepasang kasut dan sehelai jersi.
Baru RM40.



Balik rumah tunjuk kat cik husband.
hehehe...claim plak duit kat dia.
Untunggggg..


  

27 comments:

  1. syoknyaaaa siap claim tuuu:)

    ReplyDelete
  2. Wah bestnya rm40 boleh dpt kasut n jersey :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah..kasut rm30, jersi sehelai rm10

      Delete
  3. wah murahnya...sekali sekala kena bagi rewards untuk diri sendiri juga kan mama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak beli pun yang murah-murah jer, sayang nak keluarkan duit beli yang mahal..heheheh

      Delete
  4. Bagusnya siap blh claim.. hehe

    ReplyDelete
  5. bab shoping ni yg buat zaza suka kehkeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikutkan nak ambil 2, 3 helai lagi jersi tapi dah terlampau ramai orang.
      malas la nak berebut-rebut

      Delete
  6. Untung siap boleh claim..sabar jer la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...harga murah.
      kalau mahal memang tak dapatla duit claim tu SA
      tanggung sendiri, hehehe

      Delete
  7. Replies
    1. cik husband saya semalam borong jersi 20 helai untuk team dia.
      lagi untung

      Delete
  8. memang untung ni..berbaloi org kata :)

    ReplyDelete
  9. murah tu dapat tshirt dan kasut baru RM40...lagi untung sbb balik boleh claim :-)

    ReplyDelete
  10. Suka2 kalau beli pastu boleh claim :)

    ReplyDelete
  11. part claim paling best.. ngehngeh..
    cantik kaler biru. nak pi sukan ke kak beli kasut baru ?

    ReplyDelete
  12. siap claim tu yang tak tahan muahahhaa

    ReplyDelete
  13. ehh murah laa tu mama baju ngn kasut baru rm40.. yang lagi best, balik blh plak claim.. hehehe lagi berganda syoknya..

    ReplyDelete
  14. hehehee.. bertuah tu.. rezeki... heheh

    ReplyDelete
  15. wah macam kasut badminton tu. mama farhanah main badminton ka?

    ReplyDelete
  16. murah sangat la 40 baju + kasut

    ReplyDelete
  17. part claim tu mmg best ! cn suka ! ;)

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.