BERTINGKET-TINGKET


Kompom kereta jenama Myvi kannn...
Harap betul la.
Kalau tak post cheq ni pun akan jadi viral.
Boleh geng dengan diaorang semua ni..

20 comments:

  1. dlm gmbr tu dh tls myvi so btllah tu

    ReplyDelete
  2. tengok logo jer pun tau dah buatan malaysia..hehe

    ReplyDelete
  3. Hahhaha. konfem lah tu mama :D

    ReplyDelete
  4. hahhahaha ...
    tapi smart la kak...

    ReplyDelete
  5. Ahahah best tau main viral macam tu.
    cik belbel tag mama kat sini http://blogcikbelbel.blogspot.com/2015/01/first-and-simple-giveaway-oleh-cik-iman.html

    ReplyDelete
  6. Hahahaha...semua salah..adess! sakit perut tahan gelak..hikhik

    ReplyDelete
  7. salah taip je jadi viral..hihi

    ReplyDelete
  8. Salam Ukhwah, Jemput join Segmen GA Mycherita yang sedang berlansung sekarang ye.. Ini Link nya..>>> Segmen Giveaway MyCherita

    ReplyDelete
  9. dah terang2 tulis myvi.. hehehe..

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.