:: PENGUMUMAN PEMENANG UNTUK FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH ::

Assalamualaikum semua.



Syukur alhamdulillah, selesai jugak GA kali ni. Seramai 137 peserta yang join GA ni dan 30 peserta adalah pemenangnya. Kenapa pulak 30 pemenang ??? Sebabnya cheq bermurah hati menambah hadiah saguhati kerana terharu dengan sambutan yang amat menggalakkan ni. (sob,sob, kesat air hidung)

Tulis banyak-banyak pun takde dah orang nak baca ni, semua dah ready nak tahu pemenangnya. Tanpa membuang masa meh check it out  siapakah yang bertuah ni.

PEMENANG-PEMENANGNYA ADALAH :

 
Hadiah : Shawl
Peserta bertuah : 
31
120
49



Hadiah : Purse comel
Peserta bertuah : 
100
3

Hadiah : Frame gambar
Peserta bertuah : 
105
137



Hadiah : Note Book & Pensel
Peserta bertuah : 
19
86
11


Hadiah : Keychain
Peserta bertuah : 
34
57
45



Hadiah : Fridge Magnet
 Peserta bertuah : 
55
92
118



Hadiah : Shiseido Mask
Peserta bertuah : 
 113
104



Hadiah : Topup RM5
Peserta bertuah : 
16
 37


Hadiah : Saguhati
Peserta bertuah :
 85
 134
  74
 128
 111
 56
 78
 93
 91
 89

Keputusan adalah muktamad. Pemilihan pemenang adalah melalui pokcik Random org.
 No bias or no sedara-mara dalam pemillihan pemenang. Kepada para pemenang, boleh la menuntut hadiah kepada saya selewat-lewatnya sebelum 5 April 2015 melalui no telefon 017 2788126 (mesej or whatsap).
Berikan detail anda semasa menuntut hadiah seperti begini :
Nama 
Alamat
Nombor dan URL penyertaan
Hadiah yang dimenangi
 (bagi menang topup, bagitau rangkaian yang digunakan)
No Phone


---> SENARAI PESERTA <---


Tahniah diucapkan kepada yang berjaya dan pada yang tak berjaya jangan putus asa.
Doa-doakan lah cheq murah rezeki, boleh buat giveaway lagi.
Terima kasih semua.










40 comments:

  1. Alhamdulillah...
    no.74, menang hadiah saguhati.
    melilau mata saya cari no 74.. hehehe

    tahniah kepada semua yang menang.. :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah pada yang bertuah...hihihihi...bestnya dapat hadiah...

    ReplyDelete
  3. hukhuk. saya peserta 109, geng2 seratus yang lain lekat, kenapa saya tak lekattt ??? wakaka... but tahniah kpd smua pmenang

    ReplyDelete
  4. no 59 takde rezeki..sobb~~ tahniah semua

    ReplyDelete
  5. Tahniah kpd pemenang...no 20 xdop rezeki...

    ReplyDelete
  6. Assalamulaikum...
    Alhamdulilah syukur rezeki ayah rie no 120..
    nnti ayah rie wassup mama

    ReplyDelete
  7. Alhamdulilah,rezeki no 137 ; peserta terakhir.
    Tahniah kepada pemenang yang lain.

    ReplyDelete
  8. Xde rezeki wana..tahniah buat kawan2 yang menang :)

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada pemenang...bestnye dpt hadiah.. hehe

    ReplyDelete
  10. salam singgah pagi mama....wahh...ramainya yang menang.....Alhamdulillah diana tersenarai dalam pemenang hadiah saguhati bertuah no78.....dan tahniah juga kepada semua yang menang....

    ReplyDelete
  11. tahniahh kepada pemenangg...
    cheq takde rezeki hehe

    ReplyDelete
  12. Tahniah pada para pemenang..takde rezeki lagi bulan ni.,

    ReplyDelete
  13. tahniah kepada pemenang....hihiih

    ReplyDelete
  14. thniah kpd pemenang, huuu xde rezeki sy kt cni. sipi2 je nombor..

    ReplyDelete
  15. yahoooo.... saguhati!!!
    yahoooo!!!

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah...saguhati no 89
    Terima kasih mama3farhana.

    ReplyDelete
  17. tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  18. Tahniah kpd yg menang..alhamdulillah rezeki top free..hehe

    ReplyDelete
  19. Tahniah buat semua pemenang dan tahniah buat mama atas sambutan yang sangat awesome dari rakan blogger :)

    ReplyDelete
  20. tahniah kepada semua pemenang.. tak ada rezeki di sini.. nombor sipi2 jer..

    ReplyDelete
  21. Assalam ann,
    sob3
    iols tak dapat
    sob3
    he3
    pa pun congratz semua pemenang
    geram betoi nengok adiah2 tu
    sob3 :P

    ReplyDelete
  22. Tahniah pada mereka yang terpilih..tiada luck IbuNoey kali ni..

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah..
    Dapat jugak rezeki walaupun kecik tapi amat berharga..
    kitew no 92...Bertuah jugak kitew..heheheTQ kak

    ReplyDelete
  24. sob sob tak ada rezeki kali ni hehehe..
    tahniah semua pemenang =)

    ReplyDelete
  25. rasa ari tu macam dah komen..
    xde lak ye..
    tahniah padasemua pemenang...
    xade rezeki kat sini

    ReplyDelete
  26. Alhamdullillah..dah sampai hadiahnya kak.comel sgt

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.