:: TIBA DENGAN CEPATNYA ::

Cheq memang selalu beli barang melalui online. Selalunya alat-alat kosmetik la. Baru-baruni cheq ada order lipstik NYX dari peniaga online di Instagram. Ni first time nak beli darinya. Perbualan di watsap memang ternyata ramah peniaga ni, sedia menjawab soalan-soalan cheq.

Yang paling bestnya, harini cheq bank in payment, esok dia dah pun poskan barang cheq. Jadi, cepatlah sampai ke tangan cheq ni. Dah dah melaram pun pakai lipstik tu pergi kursus.

Jika ada kawan-kawan nak beli alat kosmetik NYX bolehlah terjah instagram beliau. Ternyata original. Memang servisnya tip top sangat. Boleh jugak baca testimoni-testimoni pembeli-pembeli sebelum ni, sebab tu cheq percaya dan order barang dari sis ni.

Cosmetic_nyx_girl
Cosmetic_nyx_girl
Cosmetic_nyx_girl

My favourite colour. Dapat percuma lip liner lagi. 

Model ni menggunakan code
SAN PAULO

14 comments:

  1. cantik la, sesuai dgn mama, pandai mama pilih color :)

    ReplyDelete
  2. amboi comelnya mama bergaya dengan lipstik baru..banyak dah yang share pasal lipstik ni..wana rasa tertarik juga..

    ReplyDelete
  3. cantiknya warna lipstik tuh.. sesuai dengan tuannya..

    ReplyDelete
  4. Assalam ann,
    he3
    iols ingatkan model tu gambor uols :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaksss, kita ler model tu ;-)

      Delete
    2. Assalam ann,
      laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      ingatkan bukan uols :P
      konpius iols :P

      Delete
  5. blh share bli kt mana x mama farhanah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. @surianti ishak akak beli kat instagram. Ni nama ig dia : cosmetic_nyx_girl

      Delete
  6. pweet !! kemain mama.. comey dgn lisptik baru hihihi..

    ReplyDelete
  7. huurm dari mana lipstick ni.. first time dengar hehe..
    jarang da beli mekap.. tapi kalernya cantik.. CT suka kaler2 yg gelap2 sket..
    kalo kulit cerah mmg pakai ape pun comey =D

    ReplyDelete
  8. Wahh jadi model da skg ni yee..
    best kan klau dpt seller yg ramah nie..
    ase best je klau nk repeat order

    ReplyDelete
  9. Cantik2 :) Berapa harganya mama?

    ReplyDelete
  10. Cantiknya warna boleh usha intasgram

    ReplyDelete
  11. macam menarik je. tapi saya x pakai sangat..

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.