:: CABARAN MENULIS ENTRI DENGAN TULISAN TANGAN ::

Menyahut cabaran dari Sis Suria Lekatlekit dari GMBM


Dari kecik saya menulis menggunakan tangan. Ada ke yang menulis menggunakan selain daripada tangan. Mesti la ada iaitu orang-orang yang istimewa. Walaupun sampai sekarang cheq menulis guna tangan, tulisan cheq tak pernah nampak cantik di pandangan mata cheq. Tak kisah la asalkan boleh dibaca sudah la. Korang boleh nilai la sendiri tulisan cheq ni.

Gambar paling besar ni, supaya boleh baca. Kalau tak paham, boleh tanya..kihkihkih




31 comments:

  1. ni tulisan golongan bijak pandai & profesional.. nasib baik boleh baca lagi. Thanks sudi sahut cabaran ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde la sis. Ni golongan nak siapkan kerja cepat jer...hehehe. Dah tak kisah pasal tulisan, asalkan boleh baca jer.

      Delete
  2. salam singgah.. hiii cantiknyaaa tulisan ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde la cantik mana pun. Tulisan cakar ayam cantik lagi.

      Delete
  3. sis amik trengkas ke kat opis? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...rasanya boleh lawan dengan orang yang amik trengkas dah ni. Laju benar menulis.

      Delete
  4. Tulisan mama hampir mirip tulisan doktor tapi masih boleh baca apa yg mama tulis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buruk benar tengok tulisan sendiri. Kadang-kadang tuan sendiri tak boleh nak baca..hehehe

      Delete
  5. oh cabaran menulis tangan.. menarik...

    ReplyDelete
  6. wow...macam aku pun nak join.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom la join. Nak tengok jugak tulisan mek zumbie ni

      Delete
  7. Replies
    1. Kiranya lulus la kann..ramai boleh baca tulisan saya ni

      Delete
  8. eh, siapa yang buat cabaran menulis ni kak?

    ReplyDelete
  9. oh, x perasan lak atas sekali dah cakap. laju sangat baca hahaha

    ReplyDelete
  10. hehe. boleh dibaca, tapi ada certain perkataan mcm tak dapat baca je. *rasanya mcm bintang sorang je yg x lepas baca tulisan mama nihh. :D

    ReplyDelete
  11. Wah...suka tengok tulisan sis. Cantik. Kathy boleh baca..

    ReplyDelete
  12. macam tulisan doktor la mama.. hihi :)

    ReplyDelete
  13. Cik Mimie masih boleh baca :) Tulisan Cik Mimie tak secantik ni..hukhuk T_T

    ReplyDelete
  14. cantikla tulisan macam ni..wanie suka...tulisan wanie macam budak sekolah,skema je..hehe

    ReplyDelete
  15. Masih kategori cantik kalau nak banding dengan tulisan tangan Mrs. A :-(

    ReplyDelete
  16. okey cantik laa tuh.. stay boleh baca lagi.. Eyda kalau tulis tulisan sambung macam tuh antara boleh baca atau tak jer.. kalau kena tulisan malas abis hancuss.. kalau tulisan rajin, cantik laa satu2 hurufnya.. hehehe//

    ReplyDelete
  17. Boleh dibaca lagi... macam best pulak rasa nak join la hihihihi

    ReplyDelete
  18. menarik cabaran ni..cantik sangat tulisan mama..walaupun kecil dan bersambung wana masih boleh baca ^_^

    ReplyDelete
  19. saya boleh baca je tulisan mama..... heheheheee

    ReplyDelete
  20. Sa;lam. Hee chantkla tulisan mak ni juga. ;D

    ReplyDelete
  21. macam best la cabaran ni.. nak try buat tapi takot orang xleh baca hahaha..

    ReplyDelete

Sudilah kiranya bagi komen di sini.
Gunakanlah ayat yang menunjukkan anda seorang yang berbudi bahasa.
Terima kasih daun keladi,
Kalau.boleh singgah lah lagi.